PDA

View Full Version : کدام auth مناسب است ؟

dddd10
جمعه 05 آذر 1395, 11:56 صبح
سلام
میخوام از یک کتابخانه برای مدیریت کاربران استفاده کنم تا گروه بندی بشن و برخی گروه ها فقط بتوانند مطالب خودشونو ویرایش یا حذف کنند و اجازه ویرایش و حذف دیگر مطالبو نداشته باشند!
از ion-auth استفاده کردم ولی ظاهرا همچین قابلیتی نداره.

numberone1
جمعه 05 آذر 1395, 22:20 عصر
سلام

من از aauth استفاده میکنم. همه اینایی که میخوای و داره. امکانات بیشتری مثل لاگین دو مرحله ای و سیستم تیکت هم داره

dddd10
جمعه 05 آذر 1395, 23:30 عصر
ممنونم از جوابتون. این لینکشه ؟ https://github.com/emreakay/CodeIgniter-Aauth

فیلم آموزشی خاصی نداره که علاوه بر نصب نحوه دسترسی دادنو یاد بده ؟ میخوام از این کتابخانه برای یک پروژه استفاده کنم که تقریبا پروژه بزرگیه و اینکه زیاد وقتمو نگیره تا کارهایی مثل اینو از پایه بنویسم. خوبه ازش استفاده کنم؟ من حرفه ای نیستم و باید خیلی وقت بزارم واسش.

numberone1
شنبه 06 آذر 1395, 17:21 عصر
بله همین لینکی که گذاشتی درسته

این کتابخونه فیلم آموزشی داشته باشه؟ فکر نمیکنم داشته باشه
نصب خاصی نداره فقط باید کپی کنی تو فولدر library یه فایل aauth هم داره که باید کپی کنی تو فولدر config
توضیحات هم تو خود github نوشته چیز پیچیده ای نیست.
از این توی پروژه بزرگ استفاده کنی خیلی خوبه چون قبلا تست شده و امتحانش و پس داده و امن هست.
هر جا لازم بود میتونی تغییرش بدی به دلخواه خودت . مثلا من سیستم تیکتشو یکم تغییر دادم. الان مثل چت میمونه ولی من به حالت گفتگو تغییرش دادم.

dddd10
چهارشنبه 17 آذر 1395, 23:14 عصر
در کتابخانه aauth برای لاگین از ایمیل استفاده میکنه. چطوری میتونم بجای ایمیل از username اهراز هویتو بررسی کنه ؟

numberone1
پنج شنبه 18 آذر 1395, 14:30 عصر
تو فایل کانفیگش این و مساوی true قرار بده درست میشه
['login_with_name'] Login Identificator, if TRUE username needed to login else email address.

dddd10
دوشنبه 29 آذر 1395, 16:27 عصر
مجددا سلام

سوال مهمی برام پیش اومده. مثلا من احتمال داره بخوام گروه های متفاوتی داخل این کتابخانه اضافه کنم. باید به طریقی کدها پویا باشند تا از قبل تعریف کنم یک گروه دسترسی به حذف کاربر داشته و بتواند تیکت هارا مشاهده کنه و جواب بده! و گروهی فقط بتواند تیکت پاسخ دهد.

داخل داکیومنت سازنده از create_perm($perm_name, $definition='') استفاده کرده. و بعد توسط is_group_allowed($perm_par, $group_par) سطح دسترسی را تایید میکنه.

لطفا مثالی بزنید تا بهتر متوجه این موضوع بشم