ورود

View Full Version : فوکوس روی فیلدی از ساب فرم

daglararan
دوشنبه 03 مهر 1385, 20:31 عصر
باسلام.بعدازاپدیت فرم برای فیلدی ازساب فرم چه کدی میتوان نوشت که اگر خالی مانده پیام بده که مثلا,نام رادرفیلد مربوط به نام درساب فرم وارد کنید, بعد روی همان فیلد فوکوس شه. ممنون

sarami
دوشنبه 03 مهر 1385, 22:02 عصر
اول باید مقادیر خالی فیلدهای ضروری رو با یک Select در رکوردست در بیارین بعد پیغام رو بدین و سپس با کد ذیل فوکوس کنین.

Me.Table1_subform.Form.Txt1.SetFocus
ولی پیشنهادم اینه تا کاربر فیلدهای ضرروی رو وارد نکرده Insert نکنین یعنی UnBound کار کنین

daglararan
سه شنبه 04 مهر 1385, 09:00 صبح
من میخوام یک کد if نوشته بشه بدین صورت که - اگرفیلد x درساب فرم خالی باشه یکه پیامی بده که کاربر انو پر کنه . بعداز خوندن پیام ,فوکوس رو همون فیلد بره

sarami
سه شنبه 04 مهر 1385, 10:55 صبح
نمونه برنامه رودانلود کن همون چیزیه که میخوای
دانلود (http://www.box.net/public/s7ucua7u4e)

sarami
سه شنبه 04 مهر 1385, 18:15 عصر
دوستان در پیام های خصوصی خواستار توضیحی برای برنامه بالا شده بودند در این برنامه سهtxtbox وجو داره که همگی از حروف txt در سه رقم سمت راست خود بهره میبرند و در کد ذیل

Dim ctl As Control
For Each ctl In Me.Form
If Left(ctl.Name, 3) = "txt" Then
If Nz(ctl.Value) = vbNullString Then
MsgBox ctl.Name
ctl.SetFocus
End If
End If
Next
با استفاده از یک for کلیه کنترل های برروی فرم چک شده و درصورتی که مقدار Value انها برابر با vbnull باشن استخراج و نام کنترل در Msgbox نمایش داده شده و نهایتا برروی کنترل مورد نظر فوکوس میگردد. لازم به ذکر است با اضافه نمودن N کنترل دیگر نیز به شرطی که سه حرف اول نام کنترل با Txtشروع بشه احتیاجی به کد نویسی مجدد نیست بعبارتی فقط کافیست مقادیری را که میخواهیم خالی بودنشان را چک کنیم با قرار دادن سه حرف Txt در نام آنها به فرم اضافه نماییم.

daglararan
سه شنبه 04 مهر 1385, 18:30 عصر
اقای saremi من نمونه را میفرستم و توضیح لازم درش هست امید که راهنمائی فرمائید.

daglararan
سه شنبه 04 مهر 1385, 18:37 عصر
من نتونستم فایلو ضمیمه کنم ولی منظور من نوشتن یک کد به فیلدی از ساب فرم است که اعلام کنه فیلد مثلا mm در ساب فرم فراموش شده اطلاعات را وارد کنید--- در خواست بعدی اینه که بعد از خواندن پیام وok کردن فوکوس بره روی همان فیلد mm در ساب فرم. همین

sarami
سه شنبه 04 مهر 1385, 19:09 عصر
با تلفیق کد بالا با اولین پست بنده میتونین به نتیجه مطلوب برسین.کار مشکلی فکر نمیکنم باشه.منظور بنده نیز از unbound بودن اینه که قبل از ثبت اطلاعات این موارد رو چک کنین

daglararan
سه شنبه 04 مهر 1385, 20:57 عصر
اقایsarami این کد برای مقادیر ویا مقداری ازیک ساب فرم چه جوری میشه؟ من نتونستم برای ساب فرم پیاده کنم!

فرزند هنرباش نه فرزند پدر- فرزندهنرزنده کند نام پدر!

daglararan
چهارشنبه 05 مهر 1385, 16:17 عصر
ازدوستانی که کداقای صارمی را میتونن برای ساب فرم بنویسن تقاضای کمک دارم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

daglararan
پنج شنبه 06 مهر 1385, 20:24 عصر
کدی که اقای صرامی نوشتن برای فرم جواب میده ولی من میخام این کددرساب فرم موجوددرهمان فرم استفاده بشه ایا میشه یا نه؟
----------------------------------------------------------

sarami
جمعه 07 مهر 1385, 13:27 عصر
من پیشنهادم unbound بود چون منتطقی نیست اول بذارین طرف اطلاعات ناقص پر کنه بعد بهش پیام بدین:
نمونه رو دانلود کنین متوجه بشین منظورم چیه
دانلود (http://www.box.net/public/420j940iio)

daglararan
جمعه 07 مهر 1385, 16:12 عصر
اقای صرامی لءف کنید نمونه را ملاحظه نمائید توضیحات درش هست ممنون
--------------------------------------

sarami
جمعه 07 مهر 1385, 18:40 عصر
دوست عزیز من راهنمائی کاملی خدمتتون ارائه دادم Unbound کار کنین منطقا این مدل رفتار با کاربر(منظور در برنامه شما) به صلاح نیست .ولی اگه اصرار دارین که حتما مسئله اشتباه خودتون رو پیش ببرین شرمنده شما میشم . شما مسائله تون ایراد داره بنظر من صحیح نیست نمونه بنده رو اگر ملاحظه می فرمودین متوجه منظور بنده میشدین

daglararan
جمعه 07 مهر 1385, 21:39 عصر
اقای صرامی میشه دراین حالت آنباند کار کرد؟ نمونه را ملاحظه فرمائید.....
--------------------------------------

daglararan
شنبه 08 مهر 1385, 18:27 عصر
اگه دوستان اخرین نمونه ارسالی بنده را دیدند لطف کنندنظر خودرا بگن ممنون.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ