ورود

View Full Version : آپدیت روزانه صفحه اول html

alishaddd
چهارشنبه 10 آذر 1395, 16:47 عصر
سلام به دوستان و اساتید
یک سوال برام مطرح شده
میخوام تو یک قالب html که چند موضوع جدا داره، صفحه اول که مثال آخرین اخبار هستش، مطالبش رو از سایت وردپرس که آپدیت میکنم تو این صفحه هم نمایش بده
از iframe میشه استفاده کرد ولی زمانی که کسی این پیج رو باز کنه و اینترنت قطع باشه با ارور مرورگر مواجه میشه
دوستان چه راهی رو پیشنهاد میکنید ؟

پیام حیاتی
چهارشنبه 10 آذر 1395, 21:28 عصر
سلام
1.یک تصویر برای background Iframe تعریف کنید که در حالت آفلاین نمایش داده می شود (مثلا نوشته باشد دسترسی مقدور نمی باشد).
2.سایت رو از حالت استاتیک در بیارید یک بانک و جدول ایجاد کنید همزمان اطلاعات رو در دو سیستم وارد کنید و در نهایت نمایش بدید.

alishaddd
پنج شنبه 11 آذر 1395, 00:52 صبح
سلام
1.یک تصویر برای background Iframe تعریف کنید که در حالت آفلاین نمایش داده می شود (مثلا نوشته باشد دسترسی مقدور نمی باشد).
2.سایت رو از حالت استاتیک در بیارید یک بانک و جدول ایجاد کنید همزمان اطلاعات رو در دو سیستم وارد کنید و در نهایت نمایش بدید.

یکم گنگ بود برام
چون مبتدی هستم

alishaddd
جمعه 12 آذر 1395, 20:08 عصر
سلام

سایت رو نمیخوام از حالت استاتیک خارج کنم و دینامیک بشه
فقط میخوام یه پنجره Iframe باشه که از هر آدرسی که دادم بهش مطالب اون سایت رو بیاره و زمانی که به اینترنت وصل نبود و اون صفحه ی من که iframe داخلش هست اجرا شد ، داخل iframe ارور نده و به جاش یه عکس بیاد
همین

alishaddd
شنبه 13 آذر 1395, 14:31 عصر
از دوستان کسی راه حلی پیدا نکرد ؟