ورود

View Full Version : مشکل ارتباط در شبکه محلی ..بعضی از مواقع

sm
سه شنبه 04 مهر 1385, 11:58 صبح
سلام
توی یه شبکه محلی برخی از کامپیوترها این مشکل رو دارند که بعضی از مواقع دیده میشن و بعضی از مواقع نه
مثلا وقتی وصل به سرور اینترنت میشن یکدفعه قطع میشن ... و این عمل تو روز ممکنه تا 20 دفعه نیز رخ بده!!!
وقتی هم از روی اون کامپیوتر ها ، کامپیوتر دیگه ای رو پینگ میکنم یخورده replay میده یخورده نمیده ... ممنون میشم راهنماییم کنین

mhjb
سه شنبه 04 مهر 1385, 12:07 عصر
کلاینت‌ها از چه طریق از اینترنت سرور استفاده می‌کنند؟
از سالم بودن قطعات سخت افزاری شبکه مثل هاب‌ها و سویچ‌ها اطمینان دارید؟
این مشکل برای همه کلاینت‌ها پیش میاد یا فقط برای عده‌ای؟
این مشکلات در آن واحد برای همه پیش میاد یا نوبتی است؟
شبکه شما بیسیم است یا باسیم؟

Identifier
سه شنبه 04 مهر 1385, 12:32 عصر
توی یه شبکه محلی برخی از کامپیوترها این مشکل رو دارند که بعضی از مواقع دیده میشن و بعضی از مواقع نه
مثلا وقتی وصل به سرور اینترنت میشن یکدفعه قطع میشن ... و این عمل تو روز ممکنه تا 20 دفعه نیز رخ بده!!!
وقتی هم از روی اون کامپیوتر ها ، کامپیوتر دیگه ای رو پینگ میکنم یخورده replay میده یخورده نمیده ... ممنون میشم راهنماییم کنین
یک دفعه دیگه هم در این مورد توضیح دادم ؛ متاسفانه اکثر مشکلات اینچنینی ناشی از طراحی نامناسب شبکه است که منجر به OverLoad زیاد در امر پشتیبانی و نگهداری میشه. چنانچه طراحی مناسبی صورت بگیره هزینه نگهداری اون شبکه خیلی پایین تر از شبکه هایی هست با طراحی نامناسب.

sm
سه شنبه 04 مهر 1385, 13:38 عصر
ممنون
فکر کنم توی طراحی شبکه مشکلی نباشه
فقط یکی دوتا از کلاینتها این مشکل رو دارن
کابلها و پورتها رو چک کردم مشکلی ندارن
میشه از کارت شبکه باشه ؟
همه کلاینتهایی که به اون سوییچ وصلن مشکلی ندارن فقط یکیش هست که اینجوره

mhjb
سه شنبه 04 مهر 1385, 16:09 عصر
علاوه بر مشکل سخت افزاری می‌تونه نرم افزاری هم باشه یعنی OS خراب باشه. ولی چک کردن مشکل سخت افزار راحت تره. می‌تونی کارت شبکش رو عوض کنی (جا بجا کنی) و ببینی مشکل حل میشه یا نه؟

saam_sum
چهارشنبه 05 مهر 1385, 09:01 صبح
سلام
با اجازه ی اساتید من فکر می کنم مشکل از کارت شبکتون باشه. یا اگه فکر می کنید مشکل نودتونه سیستمی که قبلا مشکل نداشته رو به این نود وصل کنید تا مطمئن شوید که نودتون سالمه