View Full Version : smartgrid
dddd10
جمعه 26 آذر 1395, 13:38 عصر
سلام
از کتابخانه smartgrid برای داشتن datatable استفاده میکنم. اطلاعاتو به راحتی نمایش دادم اما میخوام برای هر سطر دکمه ویرایش و حذف قرار بدم. چجوری با این کتابخونه انجامش بدم ؟
techlaboratory.net/smartgrid/documentation
$this->load->library('SmartGrid/Smartgrid'); $this->load->model('user_model'); $get_user['get_user'] = $this->user_model->all(); $columns = array("id"=>array("header"=>"User ID", "type"=>"label"), "email"=>array("header"=>"Email", "type"=>"label"), "username"=>array("header"=>"Username", "type"=>"label"), "banned"=>array("header"=>"Banned", "type"=>"label"), "last_login"=>array("header"=>"Last Login", "type"=>"label"), ); $this->smartgrid->set_grid($get_user['get_user'], $columns); $get_user['grid_html'] = $this->smartgrid->render_grid(); $this->template->load('user/user', $get_user);
numberone1
جمعه 26 آذر 1395, 20:47 عصر
سلام
طبق آموزش خودش باید یه آرایه ایجاد کنی اسم ستون و بقیه مشخصات و بهش بصورت key=>value بدی. مثل 2 ردیف آخری که به این اضافه کردم
$columns = array( "employee_id"=>array("header"=>"Employee ID", "type"=>"label", "align"=>"left", "width"=>"100px"), "employee_name"=>array("header"=>"Employee Name", "type"=>"label", "align"=>"left", "width"=>"150px"), "employee_dob"=>array("header"=>"Date of Birth", "type"=>"date", "align"=>"center", "width"=>"150px", "date_format"=>"Y-m-d", "date_format_from"=>"Y-m-d H:i:s"), "employee_join_date"=>array("header"=>"Join Date", "type"=>"relativedate", "align"=>"left", "width"=>"150px"), "employee_gender"=>array("header"=>"Gender", "type"=>"enum", "source"=>$gender_list, "align"=>"center", "width"=>"100px"), "employee_salary"=>array("header"=>"Salary", "type"=>"money", "sign"=>"$", "align"=>"right", "width"=>"100px"), "delete"=>array("header"=>"delete", "type"=>"progressbar", "align"=>"center", "width"=>"100px"),
"edit"=>array("header"=>"edit", "type"=>"html", "align"=>"center", "width"=>"50px", "image_width"=>"50px"),
);
type و هم میتونی html بزاری هم link که تو آموزش های خودش گفته
برای نمایش مقدار هم بعد از گرفتن کوءری و نتیجه به آرایه کوئریت باید 2 تا ستون اضافه کنی بعد نمایشش بدی دقیقا مثل بقیه گرید های دیگه
dddd10
شنبه 27 آذر 1395, 00:52 صبح
درواقع میخوام لینک ویرایش و حذف داشته باشه هر سطر. مثل کد زیر که بدون گرید استفاده میشه:
<a href="edit.php?id=<?php echo $id; ?>"> edit </a>
کدی که الان خودتون گذاشتید رو قرار دادم ولی تغییری نکرد!
numberone1
شنبه 27 آذر 1395, 13:16 عصر
درواقع میخوام لینک ویرایش و حذف داشته باشه هر سطر. مثل کد زیر که بدون گرید استفاده میشه:
<a href="edit.php?id=<?php echo $id; ?>"> edit </a>
کدی که الان خودتون گذاشتید رو قرار دادم ولی تغییری نکرد!
متوجه منظورتون شده بودم. این کدی که گذاشتم از آموزش های خودش کپی کردم . کد من نیست!!
تو پست قبلی توضیح دادم الان دوباره میگم . برای اینکه لینک ویرایش و حذف برای هر ردیف ایجاد بشه باید آرایه ای که نتیجه کوئری رو بزاری تو حلقه و تو هر بار اجرا کد دلخواهتو به اون ردیف اضافه کنی (اندیس جدید ته آرایه درست کنی)
اون کدی هم که از آموزش های خودش تو پست بالاتر گذاشتم برای هدر جدول استفاده میشه
dddd10
شنبه 27 آذر 1395, 15:17 عصر
متشکرم تازه یه چیزایی متوجه شدم...
من بلد نیستم به صورت آرایه مقادیر هر ردیفو درست کنم و داخل خودش قرار بدم!!!
numberone1
شنبه 27 آذر 1395, 21:26 عصر
فرض میکنم از مدل یک آرایه به عنوان جواب دیتابیس دریافت کردی
اول میزاریش تو حلقه foreach
foreach($arrays as $array){
array_push($array,'edit'=>'<a>link edit</a>','delete'=>'<a>link delete</a>');
به همین سادگی
حالا $arrays و میفرستی برای view
dddd10
یک شنبه 05 دی 1395, 23:28 عصر
سلام
معذرت میخوام من نتونستم ویرایش و حذف را بهش اضافه کنم. اگه میشه داخل کدم اصلاح کنید تا بفهمم اشتباهم کجاست. از custom type هم استفداه کردم نشد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.