ورود

View Full Version : راهنمایی در مورد درون پرداختی گوگل پلی

harani
پنج شنبه 02 دی 1395, 16:14 عصر
سلام دوستان

من دارم روی یک پروژه ای کار میکنم که نیازمند استفاده از درون پرداختی گوگل است من داکیومنت گوگل را بررسی کردم اما متاسفانه به مشکلاتی خوردم . از دوستانی که این کار و انجام دادم میخواستم دو سوال رو ازشون بپرسم .

یکی اینکه من کدهای گوگل پلی را درون یک اکتیوتی درج کردم اما هنگامیکه که صحه میاد بالا خطای In-app Billing setup FAILED : IabResult: Error checking for billing v3 support. (response: 3:Billing Unavailable) را به من میدهد با آنکه گوگل سرویس هم آپدیت است .

دوم اینکه من برای تست درون پرداختی حتما بایستی برنامه را انتشار دهم ؟ مثلا درون پرداختی بازار نیازمند انتشار نیست . آیا راهی هست که من بتونم به صورت مجازی آن را تست کنم ؟

ممنون میشم بطور کامل بنده را رعایت فرمایید با تشکر .

spiderman200700
جمعه 03 دی 1395, 17:26 عصر
دوست عزیز مشکل از لاگین شدن شما در برنامه گوگل پلی استور هست.
گوگل تشخیص داده که شما از ایران لاگین کردی و پرداخت درون برنامه ای برای ایران غیر فعال هست.
شما روی همون گوشی یه برنامه درون پرداخت از گوگل پلی نصب کن. میبینی که همین مشکل وجود داره.

harani
جمعه 03 دی 1395, 22:36 عصر
دوست عزیز مشکل از لاگین شدن شما در برنامه گوگل پلی استور هست.
گوگل تشخیص داده که شما از ایران لاگین کردی و پرداخت درون برنامه ای برای ایران غیر فعال هست.
شما روی همون گوشی یه برنامه درون پرداخت از گوگل پلی نصب کن. میبینی که همین مشکل وجود داره.

با تشکر ازشما اما من هم از فیلتر شکن تو برنامه استفاده میکنم و هم از یک اکانت امریکایی . چند بار بدون فیلتر شکن هم تست کردم متاسفانه ولی فکر نکنم به خاطر این چند بار باشه چون بدون فیلتر هم یکی دوبار درست شد .

ایا این را هم میدانید که برای تست درون پرداختی حتما باید برنامه را منتشر کنم یا راهی دیگری هم هست ?

ممنون میشم راهنمایی فرمایید .

spiderman200700
شنبه 04 دی 1395, 10:01 صبح
منم همین مشکل رو داشتم.
وقتی حتی یک بار بدون فیلترشکن وارد گوگل پلی بشید، گوگل پلی آی پی شما رو تشخیص میده. حتی اگه بعد از اون باز فیلتر شکن هم وارد بشید باز هم آی پی واقعی شما رو تشخیص میده. نمیدونم چطوری ولی این اتفاق می افته.

حتما تا حالا با این پیام در گوگل پلی روبرو شدید:
https://i.ytimg.com/vi/K3lLz-6Oyco/hqdefault.jpg

هر وقت تونستید در برنامه های دیگه ای که پرداخت درون برنامه ای دارن ، یه کاری کنید که به جای این پیام گزینه نصب رو ببینید اون وقت پرداخت درون برنامه ای هم در برنامتون کار میکنه.

harani
شنبه 04 دی 1395, 11:17 صبح
پس به هیچ وجه نمیتوان درون پرداختی را تست کرد ؟

spiderman200700
شنبه 04 دی 1395, 18:02 عصر
چرا میشه.
همونطور که گفتم هر وقت تونستید در برنامه های دیگه ای که پرداخت درون برنامه ای دارن ، یه کاری کنید که به جای این پیام گزینه نصب رو ببینید اون وقت پرداخت درون برنامه ای هم در برنامتون کار میکنه و میتونید پرداخت درون برنامه ای رو تست کنید.

یادمه قبلا چند تا سایت دیدم که روشی برای حل این مشکل ارائه داده بودن. یه سرچ کنید پیدا میشه.