View Full Version : سوال: تبدیل دیتابیس برنامه از DBF به SQL SERVER
nima_8m
دوشنبه 06 دی 1395, 13:58 عصر
با سلام به اساتید گرامی
من یه برنامه دارم که دیتابیسش FREE TABEL خود فاکسه حالا به دلیل مشکلات زیادی که تو شبکه باهاش دارم که عمداتا کاهش سرعت برنامه است و لود اطلاعات میخوام دیتابیسش رو به SQL تبدیل کنم میخواستم بدونم اینکار چقدر شدنی هستش و آیا پیش نیازهایی داره یا خیر و حدوداً چقدر کار میبره
متشکرم
gh_khajehzade
دوشنبه 06 دی 1395, 15:14 عصر
سلام
1-صد در صد شدنی است.
2-پیش نیاز کمی در مورد SQL یاد بگیری.
3-اینکه چقدر کار میبره جواب راحتی نداره!بستگی به خود برنامه و تلاش خودت داره.
کلا سخت نیست .اگه از remote view استفاده کنی ,با جداول SQL تا حد زیادی مثل جداول خود فاکس ,میتونی کار کنی.
nima_8m
چهارشنبه 08 دی 1395, 00:34 صبح
تو کد نویسی ها باید تغییرات انجام بدم؟
و اینکار منطقی هست یا اینکه یه باره برم با دات نت بنویسم
البته برنامه کوچیکی نیست
gh_khajehzade
چهارشنبه 08 دی 1395, 08:20 صبح
اگه مشکل اصلی سرعته اول راههای افزایش سرعت رو بررسی کن به نظر من بزرگترین مزیت SQL امنیته بالاتره.البته دقیقا نمیدونم از نظر سرعت چقدر بالاتره.اگه برنامه از ابتدا با SQL بود قطعا از هر نظر بین دیتابیس فاکس و SQL انتخاب با SQL است.ولی با شرایط برنامه تو ابتدا راههای افزایش سرعت رو تست کن.
البته برنامه رو با تغییرات نسبتا کمی میتونی به SQL تبدیل کنی و نیازی نیست تمام برنامه رو تغییر بدی.حتی برنامه هایی هست که برنامه رو کلا به تحت WEB تبدیل میکنه.البته رایگان نیست!
یک لینک مفید برا ی راههای افزایش سرعت:
http://www.tomorrowssolutionsllc.com/publications/conferencepapers
nima_8m
یک شنبه 19 دی 1395, 21:32 عصر
اگه مشکل اصلی سرعته اول راههای افزایش سرعت رو بررسی کن به نظر من بزرگترین مزیت SQL امنیته بالاتره.البته دقیقا نمیدونم از نظر سرعت چقدر بالاتره.اگه برنامه از ابتدا با SQL بود قطعا از هر نظر بین دیتابیس فاکس و SQL انتخاب با SQL است.ولی با شرایط برنامه تو ابتدا راههای افزایش سرعت رو تست کن.
البته برنامه رو با تغییرات نسبتا کمی میتونی به SQL تبدیل کنی و نیازی نیست تمام برنامه رو تغییر بدی.حتی برنامه هایی هست که برنامه رو کلا به تحت WEB تبدیل میکنه.البته رایگان نیست!
یک لینک مفید برا ی راههای افزایش سرعت:
http://www.tomorrowssolutionsllc.com/publications/conferencepapers
اتفاقا من اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?525226-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87&p=2327667#post2327667) در مورد کندی سرعت صحبت کردم ولی نتیجه ای نگرفتم
gh_khajehzade
دوشنبه 20 دی 1395, 15:17 عصر
اگه سورس برنامه رو داشتم احتمالا راحتتر مشکلت حل میشد.اینطوری برا منیکه فاکس رو اصولی و جامع بلد نیستم سخته!مثلا برای جستجو تو رکوردها به جای LOCATE از SEEK استفاده بشه که البته مستلزم کار خوب با فایلهای ایندکس هست.به هر حال کار دیگه ای که میتونی انجام بدی اینه که برنامه رو روی خود سرور اجرا کن.ببین سرعت چطوره.
.
nima_8m
سه شنبه 05 بهمن 1395, 10:40 صبح
اگه سورس برنامه رو داشتم احتمالا راحتتر مشکلت حل میشد.اینطوری برا منیکه فاکس رو اصولی و جامع بلد نیستم سخته!مثلا برای جستجو تو رکوردها به جای LOCATE از SEEK استفاده بشه که البته مستلزم کار خوب با فایلهای ایندکس هست.به هر حال کار دیگه ای که میتونی انجام بدی اینه که برنامه رو روی خود سرور اجرا کن.ببین سرعت چطوره.
.
برنامه به صورت سینگل عالی ولی همین که یه کاربر میشه دوتا یهو افت سرعت پیدا میکنه برنامه تا حدود زیادی اصولی و پیشرفته نوشته شده و فایلها ایندکس شده هستند
gh_khajehzade
سه شنبه 05 بهمن 1395, 12:19 عصر
شاید اصلا برای شبکه بودن نوشته نشده.شاید بتونی با refox سورس رو برگردونی وبا تغییرات کمی مشکلت حل بشه.البته اگه برنامه برا خودت نیست اخلاقا نرو سراغ REFOX!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.