PDA

View Full Version : ابهام در مورد Qt ؟

malloc
شنبه 11 دی 1395, 18:52 عصر
سلام دوستان .... شرمنده .... لطفا هرکسی اطلاع داره از ای ابهام من پاسخ بده که بدجور درگیرم کرده ...

من در حال حاضر وبسایت با دات نت کار میکنم و سی شارپ .....
حالا میگن این qt بصورت کراس پلتفرم هست .... یعنی من فرضم بر اینه که qt رو باز میکنم و کد های اندرویدمو به زبان c مینویسم .... بعد خروجی اندروید ازش میگیرم ... بعد همون کدهای c رو با برنامه qt خروجی ios هم ازش میگیرم .... ای درسته یا نه برای اینکه بخوایم خروجی های متفاوت داشته باشیم باید کدهای c++ رو هم عوض کنیم ؟؟؟

مثلا شما فرض کن من یه کد با qt زدم که قراره بره و sms خاصی رو بخونه و بیاره //// و خروجی اندرویدشو گرفتم .... حالا آیا همین رو میتونم بدون تغییر کد خروجی ios و blackberry رو هم بگیرم یا نه کلا من اشتباه فکر میکنم ؟؟؟

هر قسمتش رو که متوجه شدید پاسخ بدید ممنون.

حامد مصافی
یک شنبه 12 دی 1395, 09:42 صبح
حالا میگن این qt بصورت کراس پلتفرم هست .... یعنی من فرضم بر اینه که qt رو باز میکنم و کد های اندرویدمو به زبان c مینویسم .... بعد خروجی اندروید ازش میگیرم ... بعد همون کدهای c رو با برنامه qt خروجی ios هم ازش میگیرم ....

مثلا شما فرض کن من یه کد با qt زدم که قراره بره و sms خاصی رو بخونه و بیاره //// و خروجی اندرویدشو گرفتم .... حالا آیا همین رو میتونم بدون تغییر کد خروجی ios و blackberry رو هم بگیرم یا نه کلا من اشتباه فکر میکنم ؟؟؟

اگه در نوشته شما عبارت c رو با ++C عوض کنیم، کاملا درست هست.

malloc
یک شنبه 12 دی 1395, 15:14 عصر
ممنون دوست عزیز .... حالا خودت بهم پیشنهاد میکنی برای شروع برنامه نویسی موبایلی از همین qt شروع کنم ؟؟؟؟ (من خودم الان چند سالیه برنامه نویس و طراح وبسایت با دات نت سی شارپ هستم)