View Full Version : تغییر دادن caption در کادر باز شده از alert
c#_web
چهارشنبه 05 مهر 1385, 12:55 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز .
سوالی در مورد تغییر caption در کادر باز شده از alert داشتم.چگونه میتوان captionآنرا از microsoft internet explorer به یک متن فارسی تبدیل کرد ونیز متن موجود در دکمه ok را مثلاً به آری تبدیل کرد.
متشکرم.
tabib_m
چهارشنبه 05 مهر 1385, 16:54 عصر
من یه وقت خیلی میخواستم این کار رو انجام بدم
ولی هم نتونستم
و هم این که نمونه ش رو هیچ جا ندیدم
بنابراین ، بی خیال شدم :)
خلاصه اگر یافت کردید ، ممنون میشم اگه اینجا هم بذارید که ما هم استفاده کنیم.
hamed_m
چهارشنبه 05 مهر 1385, 18:43 عصر
http://www.irt.org/script/742.htm
hamed_m
چهارشنبه 05 مهر 1385, 19:29 عصر
این فقط در اکسپلورر کار میکنه:
<HTML>
<Head>
<Script Language=JavaScript>
var isChoice = 0;
function callAlert(Msg,Title){
txt = Msg;
caption = Title;
vbMsg(txt,caption)
alert(isChoice);
}
</Script>
<Script Language=VBScript>
Function vbMsg(isTxt,isCaption)
testVal = MsgBox(isTxt,3,isCaption)
isChoice = testVal
End Function
</Script>
</Head>
<Body>
<input type=button value="Test" onclick="callAlert('Can you get there from here?','This is a
Title')">
</Body>
</HTML>
c#_web
چهارشنبه 05 مهر 1385, 23:34 عصر
با سلام باتوجه به زیاد بودن حجم سوالاتم آنرا در word نوشته و zip کردم.لطفاً خواهشمندم مرا راهنمایی کنید.
لوک خوش شانس
پنج شنبه 06 مهر 1385, 01:58 صبح
خوب عزیزم همینجا یکی یکی مطرح می کردی که بچه های دیگه هم اگه این سوالاتو داشتن به جوابشون برسن . هر چند که خیلی ها رو میتونی با سرچ کردن جواب بگیری .
راستی در جواب به کدوم کد این سوال رو مطرح کردی ؟ داخل همون تاپیک سوالتو مطرح کن .
c#_web
پنج شنبه 06 مهر 1385, 11:04 صبح
در مورد کدی که جناب hamed_m برای تغییر caption در کادر alert برای من توضیح داده بودند.
من روش استفاده از کدهای جاوا در asp.net رانمیدانم.یکبار هم از دوستان پرسیده بودم در مورد alert گفته بودند از روش زیر بروم.
(private void Button1_Click(object sender, System.EventArgs e
}
<response.write("<script>alert('enter number')</script(;
{
اما حالا برای تغییر caption باید در داخل کمه ای که خودم به صورت دستی در فرم از toolbox ایجاد کرده ام برنامه را به صورت زیر بنویسم.
[Response.Write("<script> callAlert ('error','enter number')</script>");
اما در هنگام کلیک روی آن دکمه هیچ اتفاقی نمی افتد.
چگونه باید از آن استفاده کنم؟
c#_web
پنج شنبه 06 مهر 1385, 11:15 صبح
یک سوال دیگر هم داشتم و آن این است که اگر همان کد را بنویسم وحتی دکمه را از طریق html ایجاد کنم روی دکمه test که کلیک میکنم وقتی کادر پیغام باز شد در caption آن به صورت vbscript:error یا در حقیقت نام کپشنی که در کد دادم:vbscript در captin می آید که میخواهم :vbscript دیگر نباشد.
ونیز بعد از بسته شدن این پنجره کادر دیگری باز شده و عددی را نشان میدهد که فکر کنم شماره دکمه فشرده شده را برمیگرداند.
اگر بخواهم کادر دوم را حذف کنم در کد باید چه تغییراتی بدهم؟
از کمکتان ممنون.
hamed_m
جمعه 07 مهر 1385, 11:31 صبح
از شر پیامهای اضافه گمان نمیکنم بشه خلاص شد اما ممکنه بتونید با پاپ آپ کاری بکنید:
var sFeatures = "dialogHeight:" + height + "px;dialogWidth:" + width + "px;dialogLeft:" + left + "px;dialogTop:" + top + "px;scroll:yes;resizable:yes;help:no;status:no;edge :raised;unadorned:yes";
window.showModalDialog(newUrl, argument, sFeatures);
برای اطلاعات بیشتر:
http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/workshop/author/dhtml/reference/methods/showmodaldialog.asp
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.