View Full Version : share کردن cdwriter
behraniha
چهارشنبه 05 مهر 1385, 13:48 عصر
من ادمین شبکه هستم . می خواستم بدانم آیا می شود cd Writer یکی از User ها را به share بگذارم ولی خود User نتواند آن را از Share بردارد . واین کار در صورتی باشد که مشکلی برای Share فایلهایش پیش نیاید یعنی بتواند آنها را به Share بگذارد و بردارد . در ضمن همه User ها روی Domain هستند و با User وارد ویندوز Xp می شوند .
Identifier
چهارشنبه 05 مهر 1385, 14:14 عصر
1- میتونی با استفاده از Logon Script هنگام روشن شدن سیستم از Share بودن اون پوشه آگاهی پیدا کنی. و در صورت نیاز اون را مجددا به اشتراک بگذاری.
2- طراحی یک Application Client که توسط Logon Script بارگذاری میشه و وظیفه اون چک کردن Share بودن پوشه مورد نظر شما است. در کد زیر که به زبان C# است می تونید چگونگی به اشتراک گذاری پوشه را توسط این زبان بررسی کنید.
using System.IO;
using System.Net;
using System.Management;*/
try
{
// create a directory
Directory.CreateDirectory(@"C:\MyTestShare");
// Create a ManagementClass object
ManagementClass managementClass = new ManagementClass("Win32_Share");
// Create ManagementBaseObjects for in and out parameters
ManagementBaseObject inParams = managementClass.GetMethodParameters("Create");
ManagementBaseObject outParams;
// Set the input parameters
inParams["Description"] = "My Files Share";
inParams["Name"] = "My Files Share";
inParams["Path"] = @"C:\MyTestShare";
inParams["Type"] = 0x0; // Disk Drive
// Invoke the method on the ManagementClass object
outParams = managementClass.InvokeMethod("Create", inParams, null);
// Check to see if the method invocation was successful
if((uint)(outParams.Properties["ReturnValue"].Value) != 0)
{
throw new Exception("Unable to share directory.");
}
}
catch(Exception e)
{
return e.Message;
}
موفق باشید.
mhjb
چهارشنبه 05 مهر 1385, 15:46 عصر
من ادمین شبکه هستم . می خواستم بدانم آیا می شود cd Writer یکی از User ها را به share بگذارم ولی خود User نتواند آن را از Share بردارد . واین کار در صورتی باشد که مشکلی برای Share فایلهایش پیش نیاید یعنی بتواند آنها را به Share بگذارد و بردارد . در ضمن همه User ها روی Domain هستند و با User وارد ویندوز Xp می شوند .
من دقیقا متوجه منظور شما نشدم. شما یه جا گفتید که یوزرها نتونند شیر کنند و تو خط بعد گفتید «مشکلی برای Share فایلهایش پیش نیاید یعنی بتواند آنها را به Share بگذارد و بردارد» .
در حالت پیش فرض یوزرها حق share کردن ندارند و اگر شما shareکنید آنها نمیتوانند آن را از شیر در بیارند و فقط میتوانند در آن اگر ادمین اجازه داده باشد پرمیژن ست کنند.
ضمنا برای شیر کردن فولدر یا سی دی رام اگه خواستی می تونی این کد رو در جای مناسب قرار دهی تا اجرا شود (مثلا در logon script یا logon policy و یا startup policy و...)
net share X$="X:"
که Xاسم درایو یا فولدر مورد نظر است.
behraniha
پنج شنبه 06 مهر 1385, 05:46 صبح
با تشکر ازشما دوستان . منظور من این است که من به همه یوزرها حق Share کردن را داده ام . به یکی از یوزرها که مسئول آرشیو است یک دستگاه CDWriter داده ام و من می خواهم Cdwriter این شخص همیشه برای من به Share باشد تا بتوانم محتویات Cdwriter را همیشه ببینم و خود یوزر نتواند آن را ازShare بردارد ولی در عین حال بتواند از حق شیرینگ خود برای فولدرهایش استفاده کند . یعنی این محدودیت فقط برای CdWiter باشد . باتشکر منتظر هستم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.