PDA

View Full Version : ایجاد محدودیت مورد نیاز روی Lan Drive

edris60
پنج شنبه 06 مهر 1385, 06:33 صبح
با سلام خدمت همه دوستان
امیدوارم طاعات همه مورد قبول باشه.

در یک شبکه تحت Domain ، برای همه پوزرها LanDrive داریم که خوب هر کدوم با استفاده از یوزر خودشون میتونن بهش دسترسی داشته باشند
حالا اگه بخواهیم به این یوزرها فقط اجازه Read بدیم ، زیادی محدوده و درایو عملا کاراییشو از دست میده ،دسترسی Write و Modify هم که مشکلات خودشو داره
میخوام بدونم میشه برای هر یوزر داخل LanDrive یه پوشه مخصوص تعریف کرد که فقط داخل اون اجازه Write و ... داشته باشه ولی برای بقیه اش دسترسی فقط Read باشه؟

یه سری مطالب مفید تو همین انجمن راجع به پوشه های share شده تو در تو خوندم ولی در مورد LanDrive ندیدم ، ممنون میشم اگه امکانش هست راهنمائی بفرمائید و اگرم قبلا بحث شده چون نمیدونم به چه عنوانی باید search کنم ، لینکشو اینجا بذارین.

با تشکر فراوان

Identifier
پنج شنبه 06 مهر 1385, 06:53 صبح
فرقی نمیکه در هر حال ABE (http://www.microsoft.com/windowsserver2003/techinfo/overview/abe.mspx) میتونه مشکل شما رو حل کنه.

موفق باشید.

mhjb
پنج شنبه 06 مهر 1385, 10:40 صبح
فرقی نمیکه در هر حال ABE (http://www.microsoft.com/windowsserver2003/techinfo/overview/abe.mspx) میتونه مشکل شما رو حل کنه.

موفق باشید.
اگر منظور شما را درست فهمیده باشم ABٍE به درد شما نمی‌خوره. ABE برای این است که یوزرها فولدرهایی که به آن پرمیژن read را ندارند اصلا نبینند. یه چیزی تو مایه‌های پرمیژن view. به همین خاطر من فکر می‌کنم شما مورد سوالتان در این مورد نبوده.
شما باید یه فولدر رو share کنید و در پرمیژن شیر آن به همه اجازه read و Write را بدهید و در قسمت security‌به همه اجازه read را فقط بدهید. بعد برای هر کسی توی این فولدر یک فولدر بسازید و در قسمت security آن یوزر مورد نظر را add کرده و به آن Full Contr بدهید. شاید اشتباه کنم ولی تصور می‌کنم شما احتیاج به Home Folder‌دارید.

edris60
پنج شنبه 06 مهر 1385, 10:46 صبح
سلام
ممنون از پاسختون
چطور یه Home Folder ایجاد کنم؟

mhjb
پنج شنبه 06 مهر 1385, 10:50 صبح
طریقه ساخت فولدرش رو که گفتم. فقط برای اینکه دستی برای هر یوزر یه فولدر نسازی باید در AD بر روی یوزر کلیک راست کنی و در قسمت properties بری و در تب profile تیک home Folder را بزنی و یه حرف مانند Z انتخاب کنی و در جلو آن آدرس شبکه‌ای فولدر شیر شده را بنویسی. مثلا اگر اسم سرورت server1 و فولدر مذکور Home باشد باید بنویسی.

\\servere1\Home\%username%

dkhatibi
پنج شنبه 06 مهر 1385, 15:40 عصر
من این کار را کرده ام اما بعضی وقتها مشکلی پیش می اید که کار بر درد رایو Z به جای فولدر مربوط به خود پوشه ی تمام کاربران را مشاهده می کند.
اما این مشکل هر از چند گاهی پیش می یاد و وقتی که برای کاربر مذکور تنظیمات را دوباره انجام می دم مشکل حل می شه! می دونید چر این جوری می شه؟

mhjb
شنبه 08 مهر 1385, 07:07 صبح
مواقعی که پرمیژن فولدر مذکور درست نباشد این مشکل به وجود می‌آید.

dkhatibi
شنبه 08 مهر 1385, 12:42 عصر
آخه بعضی وقتها این مشکل هست و به نظر نمی رسه پرمیژن مشکلی داشته باشه!