PDA

View Full Version : ابزار یا کوئری برای شناسایی جداول و فیلدها

فؤاد
سه شنبه 05 بهمن 1395, 11:45 صبح
سلام

یک نرم افزار حسابداری دارم که از اس کیو ال سرور 2008 برای نگهداری اطلاعات استفاده میکنه...

بنا دارم اطلاعات موجود در یک بانک اطلاعاتی رو به بانک اطلاعات این نرم افزار حسابداری منتقل کنم و متاسفانه خود برنامه چنین امکانی رو نداره

به جداول بانک دسترسی دارم / میخواهم رابطه بین برنامه و بانک رو تحلیل و بدست بیارم که بعنوان مثال هر مقدار در کدام جدول و کدام فیلد ذخیره میشود....

آیا ابزاری داریم که بین برنامه و دیتا بیس قرار بگیره و مشخص کنه چه مقادیری به چه مقصدی ارسال میشوند ؟

اگر چنین ابزاری سراغ ندارید ... چه راهکاری پیشنهاد میکنید که من بتوانم جداول و فیلدها رو شناسایی کنم که به چه منظوری طراحی شده اند.

ضمنا برنامه ای که باش سر و کار دارم از طریق Stored Producer اقدام به ارسال مقادیر به بانک میکنه... میشه راهی پیدا کرد که فهمید از طریق کدام Sp این کار انجام میشه ؟

با تشکر

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 18 بهمن 1395, 19:19 عصر
سلام
ابزار Profiler میتونه بهتون کمک کنه.
شما یک نسخه دیتابیس رو بیارید بالا و یک نسخه تکی از برنامه رو فقط به این دیتابیس متصل کنید و توسط Profiler اون دیتابیس رو مانیتور کنید
هر کاری که در برنامه انجام میدین کدش رو داخل Profiler بهتون نشون میده که میتونید از اون استفاده کنید
به جز این ، سعی کنید Diagram دیتابیس هم طراحی کنید که بهتون یک دید کلی از ساختار دیتابیس و ارتباط بین اونها بهتون بده.