View Full Version : برای برنامه نویس شدن حرفه ای نیاز به مشورت دارم
shayanboy2
چهارشنبه 06 بهمن 1395, 18:09 عصر
دوستان عزیز، علاقه اصلی من در زندگی برنامه نویسی هستش. با اینکه زیاد از برنامه نویسی سر در نمیارم ( به علت اینکه به علت پاره ای از مشکلات نتونستم کامپیوتر رو آکادمیک ادامه بدم و جذب رشته انسانی شدم) اما عاشق کد نوشتن و کامپیوتر و مسایل مربوطه هستم طوری که اگه دستم به کیبورد نره تا دو تا کد بنویسم کلا حالم خوب نمیشه... از شما دوستان تقاضا دارم به من کمک کنید تا راه درست تمرین کردن برنامه نویسی رو یاد بگیرم.. من عاشق برنامه نویسی مخصوصا برنامه نویسی موبایل هستم و در حال حاضر دارم ویدیو های سایت فرادرس رو کار میکنم.. روزی یک ویدیوی یک ساعته میبینم و تمارین رو روی برگه مینویسم و تمرین میکنم... از اون ور هم دارم کم کم فلوچارت رو یاد میگیرم.. لطفا اگخ نیاز به کارهای دیگه هم هست به من بگید.... فعلا میخوام جاوا رو خوب یاد بگیرم بعد برم دنبال زبان های دیگه.. مرسی
vahid-p
پنج شنبه 07 بهمن 1395, 13:09 عصر
اگر خیلی علاقه مند هستید، میتونید کتابهای آموزشی هم بخونید و تک تک تمارینش رو انجام بدید.
بعد سعی کنید در این انجمن و جاهای دیگه سوالات و تمارینی که برای بقیه پیش اومده انجام بدید. وقتی تا حدی با مفاهیم کلی جاوا آشنا شدید و الگوریتم های معروف رو تست کردید، اونوقت میشه گفت شما این زبان رو بلدید و میتونید الگوریتم ها رو بسته به مسئله طراحی و پیاده سازی کنید. از اون به بعد تمارین تکراری و یا مشابه زیاد لزومی نداره روش تمرکز بشه.
در عوض سعی کنید تکنولوژی های مختلف رو یاد بگیرید. چون با دونستن جاوا نمیشه هر برنامه ای رو به سادگی نوشت، بلکه باید از فریم ورکها استفاده کنید. فریم ورک های زیادی هم وجود داره که همشو نمیشه یاد گرفت ولی بعضیاش خیلی کاربردین. در هر صورت پس از آشنایی با مفاهیم جاوا میتونید وارد اندروید بشید و خیلی سریع یادبگیرید.
خلاصه چون علاقه مندید و نه فقط میخواید به نقطه "طراحی اپلیکیشن موبایل" برسید، این فرایند حتی اگر یکم طول بکشه، ولی فکر میکنم از نوشتن هر برنامه ای لذت ببرید.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.