ورود

View Full Version : خطا در اتصال یک نرم افزار به سرور در شبکه ی LAN

b.i.r.i.y.a
شنبه 09 بهمن 1395, 20:38 عصر
من نرم افزار ثنا رو نصب کردم (مخصوص مشاورین املاک هست. محصول poshan.ir)
ما در دفترمون دوتا سیستم داریم که در یک شبکه ی LAN قرار دارن (هر دو به مودم ADSL وصل هستن و شبکه برقرار است). در سیستم لوکال مشکلی ندارم، اما وقتی که از سیستمی دیگه در شبکه ی LAN دفتر سعی میکنم به سرور وصل بشم فقط عملیات ورود به برنامه انجام میشه (در اولین اجرای نرم افزار هم تست اتصال به پایگاه داده با موفقیت طی شد). یعنی با نام های کاربری ای که قبلا روی این نرم افزار روی سیستم سرور تعریف کردیم میتونیم از سیستم دوم وارد بشیم ولی فقط میشه وارد شد! ولی نمیشه مثلا یک ملک جدید ثبت کرد و خطا میده. چند راهکار رو اجرا کردم ولی بیفایده بود. لطفا راهنمایی کنید چطور در بستر شبکه از این نرم افزار استفاده کنیم؟
خیلی واجبه لطفا کمک کنید دوستان.

http://poshan.ir/Melk/Download

b.i.r.i.y.a
سه شنبه 12 بهمن 1395, 11:06 صبح
بار اول که بر روی دکمه ی افزودن ملک جدید کلیک میکنم و بار دوم که بعد از تایید خطای اول روی همون دکمه کلیک میکنم به ترتیب این خطا ها رو میده:

144350

144351

imanbayat
سه شنبه 12 بهمن 1395, 15:14 عصر
اگر درست متوجه شده باشم مشکل شما رو, باید برنامه که روی سیستم سرور راه اندازی کنید و مشکل رو از طریق زیر برید و مشکل بر طرف بشه!
این پیغام هایی که بهتون توی عکس اول داده میشه، فقط و فقط باید دسترسی بدهید از طریق شبکه! یعنی برنامه باید روی سرور ویندوز سرور 2003 یا 2008 نصب و روی کلاینت ها به عنوان کلاینت اجرا شود.

روش فعالسازی DTC در وب سرور در ویندوز سرور 2003

کلیک کنید بر روی start و بعد گزینه Control Panel، و بعد گزینه Add or Remove Programs را بزنید

بر روی گزینه Add/Remove Windows Component کلیک کنید.

گزینه Application server را کلیک کنید و کلید Details را بزنید.

گزینه Enable network DTC accessرا انتخاب کنید و کلید OK را بزنید.

گزینه Next را بزنید

گزینه Finish را کلید کنید.