View Full Version : پایتون یا جاوا !؟ کدام یک ؟
Biretz/a
یک شنبه 10 بهمن 1395, 10:43 صبح
سلام دوستان
من یه سوالی داشتم اگر سوالم ناقص یا پیش پا افتاده هستش منو ببخشید چون هیچ سابقه ای ندارم:خجالت:
سوالم اینه من قصد ساخت یه برنامه تحت سیستم عامل (ویندوز) رو دارم و با پرس و جوهایی که کردم به این نتیجه رسیدم سی پلاس پلاس گزینه مناسب تریه
اما میگن پیچیدس و افراد مبتدی دیرتر یاد میگیرن
harand1
یک شنبه 10 بهمن 1395, 13:50 عصر
سلام برای برنامه نویسی برای ویندوز c# شارپ گزینه مناسبی هست http://www.aparat.com/video/video/listuser/username/phatv/usercat/77414
rahahost
یک شنبه 10 بهمن 1395, 15:09 عصر
به نظر منم C# گزینه ی خوبیه اما باز بستگی به نوع پروژه ای داره که میخواین استارت بزنید .
مثلا نرم افزار شما کاربرد شبکه ای داره یا نه
نرم افزار شما چطور از دیتا استفاده میکنه ؟ ( با دیتابیس و ... )
و ...
servicebama
یک شنبه 10 بهمن 1395, 15:32 عصر
اگر هدف خاصی دارید باید متناسب با اون هدف ، برنامه نویسی رو یاد بگیرید اما بطور کلی سی شارپ گزینه مناسب تریه.
جاوا هم که مشخصه زبان فوق العاده حرفه ای و جامعیه و یادگیری و تسلط بر اون زمان گیره
پایتون نسبت به جاوا ، آسان تره و سریع تر میشه مسلط شد
Biretz/a
یک شنبه 10 بهمن 1395, 17:24 عصر
به نظر منم C# گزینه ی خوبیه اما باز بستگی به نوع پروژه ای داره که میخواین استارت بزنید .
مثلا نرم افزار شما کاربرد شبکه ای داره یا نه
نرم افزار شما چطور از دیتا استفاده میکنه ؟ ( با دیتابیس و ... )
و ...
پس توصیه شما #C هستش ؟
pc_programmer
پنج شنبه 14 بهمن 1395, 14:09 عصر
سلام
اگر مبتدی هستید و حجم کد برنامه در حد کوچک و متوسط می باشد و هدف شما با نوشتن این برنامه یادگیری برنامه نویسی هست پایتون رو انتخاب کنید.
اما اگه برنامه پیچیده ایه و از ویجیت های مختلفی استفاده می کنه خوب سی شارپ گزینه مناسبیه. سینتکس جاوا و سی شارپ تفاوتی زیادی باهم نداره و با توجه به اینکه شما می خواید برنامه برای ویندوز بنویسید سی شار رو انتخاب کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.