ورود

View Full Version : انجمن جنگو

shahab12
شنبه 16 بهمن 1395, 00:14 صبح
سلام
خسته نباشید
ببخشید من مدتی است که با فریم ورک جنگو اشنا شدم اما در بین اطرافیانم هیچ کس رو نمیشناسم که با جنگو کار بکنه
هروقت به مشکلی در این فریم ورک برخورد میکنم کسی نیست که ازش سوال بپرسم
اگه امکانش هست یک نفر بنده رو راهنمایی کنه که کجا میتونم با چند نفر که جنگو کار می کنن در ارتباط باشم
تا جایی که من گشتم هیچ سایت و انجمنی نتونستم براش پیدا کنم

barnamenevisforme
شنبه 16 بهمن 1395, 10:42 صبح
سلام
پست های این کاربر (http://barnamenevis.org/member.php?46161-khosroanjam)رو چک کنید.احتمالا بتونه کمکتون کنه

plague
شنبه 16 بهمن 1395, 13:40 عصر
آگه زبانت خوبه تو stackoverflow بپرس وگرنه همینجا بهترین شانسته

shahab12
شنبه 16 بهمن 1395, 16:48 عصر
stackoverflow خوبه
اما وقتی سوالی میپرسم هرکی میاد لینک میده به سوالایی که قبلا دیگران پرسیدن و میگه جوابت اونجاست در حالیکه من قبلا اون پاسخ هارو نگاه کردم و به جواب نرسیدم
من زبانم بد نیست اگه سایتی غیر از استک اورفلو باشه هم بتونین معرفی کنین ممنون میشم
من خودم دوست داشتم که در github.com امکانی وجود داشت که مثل انجمن باشه بتونیم سوال بپرسیم

plague
شنبه 16 بهمن 1395, 20:44 عصر
جسارتا من فکر میکنم مشکل از شماست چون من تا به حال این مشکل برام پیش نیومده و همیشه جوابم رو تو so گرفتم
حالا یا بد توضیح میدی اونا متوجه نمیشن یا شما بد متوجه میشی منظورشون رو (حالت سومی هم هست که چیزایی میپرسی که جوابشون بارها قبلا داده شده و با سرچ به دست میاد و دیگه جواب نمیده کسی )
مخصوصا یه چیزی مثل جنگو که حجم سوالاتش کم هستن و یه سری کاربر حرفه ای اونجا حتما میبینن و جواب میدن (من کلا هرچی سوال پرسیدم 1-2 تا کاربر پای ثابت جواب دادن بودن که سالهاست اینکارن )

گیت هاب همچین قسمتی رو داره برای پکیج ها ولی معمولا خیلی دیر جواب میدن و عملا به درد سوال و جواب نمیخوره مگه اینکه باگ پیدا کنی

در کل so انقد خوبه که عملا همه فوروم ها رو تخته کرده چیز بهتری نتونی پیدا کنی