View Full Version : خرید هاست؟
ilalia2
پنج شنبه 21 بهمن 1395, 16:49 عصر
این سوالم مربوط میشه به ادامه سوال قبلی من در مورد cPanel....
من میخوام برای اپلیکیشن خودم هاست بگیرم، ولی دراین مورد اصلا اطلاعاتی ندارم؛
تو یکی از این سایت هایی که هاست میفروشن هم از پشتیبانش راهنمایی خواستم و ازم پرسید که
دیتا بیس شما از چه نوعی هست؟ که جوابش رو نمیدونستم! اصلا نمیدونم هاست ها با هم فرق دارن یا فرقی نداره که چه هاستی بگریم؟
لطفا در این مورد راهنماییم کنید
hharddy
جمعه 22 بهمن 1395, 13:51 عصر
از اونجایی که فکر نکنم CMS خاصی میخواید نصب کنید فکر نکنم براتون فرقی داشته باشه چه نوع هاستی(ویندوز,لینوکس) ولی بهتره هم قسمت مناسب تاپیک بزنید هم با چنتا سرچ ساده جواب انواع هاست و پیدا میکنید.
ilalia2
سه شنبه 26 بهمن 1395, 17:13 عصر
من تو چن تا از این سایت های ارائه دهنده cpanel رفتم و قصد خرید داشتم و به یکسری از جواب هام رسیدم،
ولی چند تا سوال هم از شما میخواستم بپرسم:
برنامه ای مثل دیوار ولی در حجم خیلی کمتر حدودا پنل با چه حجمی میتونه کارم رو راه بندازه؟
و اینکه اگه از یک سایت هاست خریدم، در آینده برای تمدید و یا افزایش حجم ترافیک میتونم از سایت دیگه ای تمدیدش کنم؟
ممنون
hharddy
چهارشنبه 27 بهمن 1395, 11:53 صبح
من تو چن تا از این سایت های ارائه دهنده cpanel رفتم و قصد خرید داشتم و به یکسری از جواب هام رسیدم،
ولی چند تا سوال هم از شما میخواستم بپرسم:
برنامه ای مثل دیوار ولی در حجم خیلی کمتر حدودا پنل با چه حجمی میتونه کارم رو راه بندازه؟
و اینکه اگه از یک سایت هاست خریدم، در آینده برای تمدید و یا افزایش حجم ترافیک میتونم از سایت دیگه ای تمدیدش کنم؟
ممنون
اگه قراره اپلیکیشن اگهی تاسیس کنید تا اونجایی که میدونم اگهی ها به غیر از یکی دوتا عکس بقیه جزییاتش بصورت متن هست پس حجم زیادی نمیخواد برای شروع فکنم 500MB کافی باشه.
تمدید از سایت دیگه و متوجه نشدم, شما هر پلنی بخرید میتونید مشخصات سرویس و افزایش بدید و هاست خودتون و به شرکت دیگه ای منتقل کنید و کار تمدید و افزایش و باید با شرکت جدید که منقل شدید انجام بدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.