View Full Version : سوال: سوال درباره نوشتن یک نرم افزار طراحی
سایانا
شنبه 23 بهمن 1395, 20:06 عصر
سلام. من برای پروژه کارشناسیم قصد دارم یه نرم افزار در محدوده زمینه طراحی فرش بنویسم . دوستانی که در زمینه گرافیکی جاوا مهارت دارن و سابقه نوشتن برنامه های اینچنینی مثل paint رو دارن میشه با توجه به تجربه شون به من بگن که اصلا نوشتن چنین برنامه ای در یک بازه 4-5 ماهه امکان پذیر هست یا خیر؟ (با توجه به این که من باید به سایر درسام هم برسم و چند ساعت در روز رو بیشتر نمیتونم بهش اختصاص بدم)
سوال دیگه ای که دارم این هست که آیا ایجاد قابلیت های مثل ترسیم و تغییر سایز یک سری اشکال پیش فرض خیلی مشکله ؟
یکی از اساتید بهم پیشنهاد بجای نوشتن همچین برنامه ای از صفر از نرم افزار های متن باز و با تغییر کد و اضافه کردن قابلیتی هایی که میخوام استفاده کنم اما دوستانم میگن خوندن و فهمیدن کد این نرم افزار های متن باز آسون نیست و توش گیر میکنی. حالا به نظرتون این بهتره یا از صفر نوشتن؟
vahid-p
یک شنبه 24 بهمن 1395, 01:44 صبح
بستگی داره منظور از نرم افزار طراحی فرش چی باشه.
جاوا خصوصا JavaFX ابزارهای گرافیکی خوبی داره. ولی پیچیدگی کار شما ممکنه الگوریتم هایی رو بطلبه که باید خودتون پیادش کنید.
در صورتی که به صورت واضح و جزئی بگید چه امکاناتی باید داشته باشه بهتر میشه شما رو راهنمایی کرد.
سوال دیگه ای که دارم این هست که آیا ایجاد قابلیت های مثل ترسیم و تغییر سایز یک سری اشکال پیش فرض خیلی مشکله ؟
خیر
یکی از اساتید بهم پیشنهاد بجای نوشتن همچین برنامه ای از صفر از نرم افزار های متن باز و با تغییر کد و اضافه کردن قابلیتی هایی که میخوام استفاده کنم اما دوستانم میگن خوندن و فهمیدن کد این نرم افزار های متن باز آسون نیست و توش گیر میکنی. حالا به نظرتون این بهتره یا از صفر نوشتن؟
باز بستگی داره چه برنامه ای. بعضی برنامه ها خیلی پیچیده نیستن.
و چون پروژه کارشناسی هست و میخوای وقت بذاری، در نتیجه میتونی کم کم باهاش آشنا باشی. ضمنا احتمال اینکه یک بخشی رو بهبود بدی کمتره، ولی اضافه کردن امکانات جدید به عنوان آپشن های جدید برنامه شاید ساده تر باشه. ولی بهبود یعنی شما از اونی که اون برنامه رو نوشته تخصص بهتری دارید و یک مشکل تو برنامه پیدا کردی و بعد بخوای رفعش کنی. ولی اضافه کردن امکانات جدید ساده تره به نظر من.
بازم میگم هیچ چیزی نمیشه کلی گفت. بحث طراحی نرم افزار همونطور که خودتون هم در جریان هستید، از مورد به مورد زمین تا آسمون تفاوت داره و بعضی وقتها بعضی مسائل میتونه کل پروژه رو به چالش بکشه
سایانا
یک شنبه 24 بهمن 1395, 12:53 عصر
حداقل امکاناتی که میخوام براش پیاده کنم شامل موارد زیر هست :
قلم برای ترسیم با امکان تغییر سایز قلم (خطوط رسم شده نیاز نیست صاف و در یک جهت باشه در واقع دندانه وار نیز کافی است )
جعبه رنگ
قابلیت رنگ آمیزی یک ناحیه
اشکال آماده با قابلیت تغییر سایز
امکان شطرنجی کردن صفحه ترسیم
وجود نمونه کار (مثل تصاویری از چند مدل طراحی)
پاک کردن و حذف
ذخیره طرح ترسیم شده
چاپ طرح ترسیم شده
زوم کردن
اینا در حال حاضر حداقل هایی هست که میتونم براش در نظر بگیرم . همونطور که گفتم این نرم افزار شبیه طراحی فرشه نه دقیقا مثل اون . مثل طراحی برای چاپ سنتی روی پارچه!:لبخند::لبخند:
البته با چیزهایی که من نوشتم یه جورایی یه برنامه paint شده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.