mostafabahrami
سه شنبه 26 بهمن 1395, 18:37 عصر
با سلام خدمت دوستان
من یه برنامه دسکتاپ جاوا میخام بنویسم که با پایگاه داده ms access2010 کار میکنه. چون خیلی سبکه و data entry زیادی نداره از اکسس استفاده میکنم فقط برای راحتی کار باهاش.
برای اتصال به اون از datasource سیستم کمک گرفتم یعنی ODBC.
کانکشنم درسته و کار میکنه.
اما تو سرچ از جدولم (select) مشکل دارم. وقتی میخام از دستور like استفاده کنم توی خود access میرم تو query دستور like کار میکنه و خروجی هم داره
اما وقتی همین کدو توی اپلیکیشن میفرستم کار نمیکنه یعنی خروجی نداره. خطا هم نمیده.
این هم دستور select :
SELECT karmand.K_ID, karmand.K_name, karmand.family FROM karmand
WHERE (((karmand.K_name Like 'm*') AND ((karmand.family) Like 'b*')));
توی خود اکسس لیست کارمندایی که اسمشون با m و فامیلی با b شرو شده میاره.
برای اطلاع : من از connection دیتابیس یه Statement می سازم و با اون executeQuery میکنم و میریزم توی ResultSet. دستورات جاوام مشکلی نداره چون وقتی دستور select رو بدون شرط Where اجرا میکنم قشنگ خروجی میده.
دوستان لطف کنن راهنمایی کنن مشکل از کجاست؟
من یه برنامه دسکتاپ جاوا میخام بنویسم که با پایگاه داده ms access2010 کار میکنه. چون خیلی سبکه و data entry زیادی نداره از اکسس استفاده میکنم فقط برای راحتی کار باهاش.
برای اتصال به اون از datasource سیستم کمک گرفتم یعنی ODBC.
کانکشنم درسته و کار میکنه.
اما تو سرچ از جدولم (select) مشکل دارم. وقتی میخام از دستور like استفاده کنم توی خود access میرم تو query دستور like کار میکنه و خروجی هم داره
اما وقتی همین کدو توی اپلیکیشن میفرستم کار نمیکنه یعنی خروجی نداره. خطا هم نمیده.
این هم دستور select :
SELECT karmand.K_ID, karmand.K_name, karmand.family FROM karmand
WHERE (((karmand.K_name Like 'm*') AND ((karmand.family) Like 'b*')));
توی خود اکسس لیست کارمندایی که اسمشون با m و فامیلی با b شرو شده میاره.
برای اطلاع : من از connection دیتابیس یه Statement می سازم و با اون executeQuery میکنم و میریزم توی ResultSet. دستورات جاوام مشکلی نداره چون وقتی دستور select رو بدون شرط Where اجرا میکنم قشنگ خروجی میده.
دوستان لطف کنن راهنمایی کنن مشکل از کجاست؟