ورود

View Full Version : ارتباط هاست با گوگل درایو و اندروید

Mostafa_
سه شنبه 10 اسفند 1395, 11:54 صبح
با سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم
من یه اپلیکیشن فروشگاه درست کردم که کل اطلاعاتی که باید در دسترس کاربر قرار بدم حدود 100 گیگ هست
حالا مشکلم در حال حاضر با هاست هست
به فکرم رسید که برای هاستم از گوگل درایو استفاده کنم
یعنی فایلهام رو روی گوگل درایو ذخیره کنم و لینک فایل مورد نظرم رو توی دیتابیس ذخیره کنم
حالا سوالم اینجاست که درست کار میکنه در این صورت
یعنی هاست با گوگل درایو ارتباط برقرار میکنه و بعد اطلاعات رو میشه توی اندروید دریافت و نمایش داد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

radeon
سه شنبه 10 اسفند 1395, 13:03 عصر
بله میتونید استفاده کنید
خود گوگل api کار با گوگل درایو رو در اختیار برنامه نویس گذاشته. برای مثال آپلود فایل در گوگل درایو : https://developers.google.com/drive/v3/web/manage-uploads

compile 'com.google.android.gms:play-services-drive:7.8.0'

Mostafa_
سه شنبه 10 اسفند 1395, 13:27 عصر
بله میتونید استفاده کنیدخود گوگل api کار با گوگل درایو رو در اختیار برنامه نویس گذاشته. برای مثال آپلود فایل در گوگل درایو : https://developers.google.com/drive/v3/web/manage-uploads
compile 'com.google.android.gms:play-services-drive:7.8.0'خوب یه سوال دیتابیس رو هم میشه روی گوگل درایو راه اندازی کرد و باهاش ارتباط برقرار کرد ،،، به صورتی که اپلیکیشن کامل کار کنه !؟؟؟؟یا نه حتما باید هاست بگیرم دیتابیس رو روی هاست راه بندازم و فایلهام رو روی گوگل درایو

radeon
سه شنبه 10 اسفند 1395, 13:37 عصر
چیزی که شما میخواین به نظر من نشدنیه. شما یه دیتابیس سرور نیاز دارید.
اگه یه فایل دیتابیس رو گوگل درایو بریزید برای اینکه تغییرش بدید باید دانلودش کنید، تغییرش بدید و دوباره آپلودش کنید که کار نامعقولی و در صورتی که چند کاربر از اپلیکیشن همزمان استفاده کنن کلا به مشکل بر میخورید

Mostafa_
سه شنبه 10 اسفند 1395, 13:53 عصر
چیزی که شما میخواین به نظر من نشدنیه. شما یه دیتابیس سرور نیاز دارید. اگه یه فایل دیتابیس رو گوگل درایو بریزید برای اینکه تغییرش بدید باید دانلودش کنید، تغییرش بدید و دوباره آپلودش کنید که کار نامعقولی و در صورتی که چند کاربر از اپلیکیشن همزمان استفاده کنن کلا به مشکل بر میخوریدراس میگی ،،، خودم بهش فک نکرده بودماما خوب همین که میشه با 2 دلار در ماه 100 گیگ فضا اجاره کرد خودش خیلیه :D

Mostafa_
سه شنبه 10 اسفند 1395, 14:02 عصر
چیزی که شما میخواین به نظر من نشدنیه. شما یه دیتابیس سرور نیاز دارید.
اگه یه فایل دیتابیس رو گوگل درایو بریزید برای اینکه تغییرش بدید باید دانلودش کنید، تغییرش بدید و دوباره آپلودش کنید که کار نامعقولی و در صورتی که چند کاربر از اپلیکیشن همزمان استفاده کنن کلا به مشکل بر میخورید

حالا یه سوال مهم
ببین برای یه سری بخش ها یه سری فایل های pdf گذاشتم که کاربر میتونه اونا رو دانلود کنه
برای دانلود اونا مشکل پیش نمیاد ؟
فرضا 1000 تا کاربر بخوان فلان فایل PDf رو دانلود کنن

radeon
سه شنبه 10 اسفند 1395, 15:15 عصر
نه مشکلی نیست