PDA

View Full Version : The request filtering module is configured to deny a request where the query string is too long

resident
چهارشنبه 11 اسفند 1395, 09:38 صبح
سلام.
من یه ajax نوشتم :

$.ajax({
url: URL,
dataType: 'html',
data: {
txtSearchCode: $("#txtSearchCode").val(),
otherCondition: '@ViewBag.condition'
},
type: 'GET',
success: function (data) {
$('#datatableDiv').html(data);
}
,
error: function (data) {
alert("متاسفانه سیستم موفق به بازیابی اطلاعات نمی باشد");
}
});

مقداری که به فیلد otherCondition پاس داده میشه ، طولانیه. موقعی که اجرا میشه خطای زیر رو میده که میگه connectionstring طولانیه.

The request filtering module is configured to deny a request where the query string is too long

مقداری که به otherCondition داده میشه همیشه طولانیه.
چطور باید این مشکل رو حل کنم؟

البته تو web.config هم <requestLimits maxAllowedContentLength="1073741824" /> رو اضافه کردم اما فایده نداشت

resident
یک شنبه 15 اسفند 1395, 19:20 عصر
اساتید عزیز ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Moien Tajik
یک شنبه 15 اسفند 1395, 19:58 عصر
موقعی که اجرا میشه خطای زیر رو میده که میگه connectionstring طولانیه.
به connection string ارتباطی نداره ، شما " Query String " طولش زیاد هست . ( مقداری که از طریق Ajax به کنترلر پاس میدید )
این مشکل دلیل های متفاوتی میتونه داشته باشه ، یکی از اون ها این هست که مقدار چندین بار بین کنترلر و ویو جا به جا میشه و هردفعه به طولش اضافه میشه که باعث طولانی شدن Query String شما میشه .
بهترین کار این هست که شما برنامتون رو خط به خط Debug کنید و مشکل رو پیدا کنید .

resident
یک شنبه 15 اسفند 1395, 22:00 عصر
به connection string ارتباطی نداره ، شما " Query String " طولش زیاد هست . ( مقداری که از طریق Ajax به کنترلر پاس میدید )
این مشکل دلیل های متفاوتی میتونه داشته باشه ، یکی از اون ها این هست که مقدار چندین بار بین کنترلر و ویو جا به جا میشه و هردفعه به طولش اضافه میشه که باعث طولانی شدن Query String شما میشه .
بهترین کار این هست که شما برنامتون رو خط به خط Debug کنید و مشکل رو پیدا کنید .

درست میفرمایید. اشتباها گفتم کانکشن استرینگ

من تو query string ام ، Condition رو پاس میدم که خیلی طولانیه. مشکل دیگه ای نداره.
کلا کوئری استرینگ طولانیه. ایا راهی برای اینکار هست؟

milan2004
دوشنبه 16 اسفند 1395, 09:31 صبح
درست میفرمایید. اشتباها گفتم کانکشن استرینگ

من تو query string ام ، Condition رو پاس میدم که خیلی طولانیه. مشکل دیگه ای نداره.
کلا کوئری استرینگ طولانیه. ایا راهی برای اینکار هست؟

http://stackoverflow.com/questions/11636386/how-to-configure-the-web-config-to-allow-requests-of-any-length

این رو هم اضافه کنید
<httpRuntime maxQueryStringLength="32768" maxUrlLength="65536"/>