ورود

View Full Version : مدیریت سورس پروژه در نسخه های مختلف

mohsen-sh
سه شنبه 17 اسفند 1395, 09:49 صبح
باسلام
لطفا در مورد مدیریت سورس پروژه در موارد چند نسخه ای بنده رو راهنمایی کنید.

شرایط رو با مثال توضیح می دهم:
سورس یک پروژه را در اختیار داریم، برای یک مشتری سورس را پابلیش می کنیم و به مشتری تحویل داده میشه.
بعد سورس به مشتری دوم تحویل میدیم.

مدتی بعد به دلایلی سورس نسخه مشتری اول آپدیت میشه و بهش تحویل میشه، ای مورد ممکن هست جهت امکانات و نقوص دیگر برای مشتری دوم انجام بشه
حالا دیگه دو نسخه متفاوت داریم.

حالا سوالی که دارم، چطور سورس هارو بطور متمرکز مدیریت کنیم، طوری که نیاز نباشه به تعداد مشتری ها یک کپی از سورس نگه داریم و بروزرسانی ها بدون دغدغه و با اطمینان انجام بشه؟

ممنون از دوستان باتجربه که پاسخ میدن

parvizwpf
سه شنبه 17 اسفند 1395, 11:53 صبح
شما باید برنامه ها رو بصورت ماژول بنویسید و برای هر مشتری یک اپلیکیشن طراحی کنید و هر ماژول و قابلیتی که خواستید یا نخواستید بصورت کانفیگ هر پروژه اپلیکیشن اون رو تنظیم کنید

Helpco
سه شنبه 17 اسفند 1395, 12:42 عصر
امکان داره بیشتر توضیح بدید؟

mohsen-sh
چهارشنبه 18 اسفند 1395, 09:26 صبح
شما باید برنامه ها رو بصورت ماژول بنویسید و برای هر مشتری یک اپلیکیشن طراحی کنید و هر ماژول و قابلیتی که خواستید یا نخواستید بصورت کانفیگ هر پروژه اپلیکیشن اون رو تنظیم کنید

ممنون
آیا ابزارهایی که برای مدیریت سورس هستند مثل جیت من رو به این هدف می رسونن یا باید خودم این روش رو پیاده کنم؟
میتونید منظورتون رو با مثال توضیح بدید؟
متشکر

mohsen-sh
چهارشنبه 18 اسفند 1395, 09:31 صبح
امکان داره بیشتر توضیح بدید؟

اگر منظورتون توضیح بیشتر مسئله هست، واقعا توضیح بیشتر غیر پست اول ندارم، چون هدفم مدیریت دو نسخه از سورس یک پروژه که در هر کدوم تغییراتی مجزا و جزئی انجام میشه هست

Helpco
چهارشنبه 18 اسفند 1395, 09:37 صبح
نه متوجه شدم منم این مشکل دارمم ولی هنوز راهکاری پیدا نکردم از دوستان مخوام کمک کن