PDA

View Full Version : نیاز به یک برنامه تحت شبکه

mehdi_mohamadi
شنبه 08 مهر 1385, 15:07 عصر
سلام
من نیاز به یک برنامه دارم که تحت شبکه نوشته شده باشه و قابلیت گزارشگیری در آن گنجانده شده باشه؟
متشکرم :چشمک:

shobair
شنبه 08 مهر 1385, 16:22 عصر
سلام
من نیاز به یک برنامه دارم که تحت شبکه نوشته شده باشه و قابلیت گزارشگیری در آن گنجانده شده باشه؟
متشکرم :چشمک:

سلام
تحت شبکه بودن و گزارش گرفتن چه ربطی به هم دارند؟؟
گزارش رو با Crystal Report یا Quick Report درست کنید.
تحت شبکه بودن رو هم با SQL Server البته اگر منظورتون دیتابیس تحت شبکه باشه

شبیر

mehdi_mohamadi
یک شنبه 09 مهر 1385, 06:34 صبح
من منظورم این بود که
1-زمانی که یک برنامه تحت شبکه اجرا می شود و nتا کاربر به صورت همزمان با برنامه کار میکنند چگونه اطلاعات باید ذخیره یا ویرایش شوند تا صدمه ای به اطلاعات وارد نشود.
2- زمانی که با کریستال ریپورت گزارشات تحت شبکه می سازم سیستم error می دهد و گزارش اجرا نمی شود.
من می خواستم از یک برنامه جهت این کار الگو بگیرم.
با تشکر

shobair
یک شنبه 09 مهر 1385, 08:55 صبح
من منظورم این بود که
1-زمانی که یک برنامه تحت شبکه اجرا می شود و nتا کاربر به صورت همزمان با برنامه کار میکنند چگونه اطلاعات باید ذخیره یا ویرایش شوند تا صدمه ای به اطلاعات وارد نشود.
2- زمانی که با کریستال ریپورت گزارشات تحت شبکه می سازم سیستم error می دهد و گزارش اجرا نمی شود.
من می خواستم از یک برنامه جهت این کار الگو بگیرم.
با تشکر

سلام
اگر از SQL Server استفاده کنید معمولا مشکلی پیش نمیاد. ولی میتونید از الگوریتمهای ضد تداخل هم استفاده کنید. مثلا Exclusive کردن یک Connection و یا نوشتن یک برنامه Manager برای دیتابیس که تمام یوزرها دستوراتی که دیتابیسی رو برای اون ارسال کنند و در صف اجرا قرار بدن.

در مورد گزارش تحت شبکه متوجه نمیشم منظورتون چیه. بیشتر توضیح بدین.

شبیر

mehdi_mohamadi
یک شنبه 09 مهر 1385, 09:37 صبح
سلام
از راهنمائی تون متشکرم. من منظورم این بود که من وقتی با کریستال ریپورت در برنامه های تک کاربره استفاده می کنم مشکلی پیش نمی یاد ولی زمانی که دیتابیس تحت شبکه باشه گزارش گیری مشکل پیدا می کنه.

dkhatibi
یک شنبه 09 مهر 1385, 20:10 عصر
شاید مربوط به نسخه ی مورد استفاده ی شماست؟

mehdi_mohamadi
دوشنبه 10 مهر 1385, 06:58 صبح
فکر نمی کنم به نسخه مورد استفاده ربطی داشته باشه چون قبلا" نمونه این کار را دیدم

mehdi_mohamadi
دوشنبه 10 مهر 1385, 07:07 صبح
اگه source یه برنامه نوشته شده تحت شبکه را بهم بدید ممنونتون میشم.

mehdi_mohamadi
دوشنبه 10 مهر 1385, 13:11 عصر
هیچ کس یه sample نداره که به درد من بخوره؟

shobair
دوشنبه 10 مهر 1385, 14:32 عصر
سلام
از راهنمائی تون متشکرم. من منظورم این بود که من وقتی با کریستال ریپورت در برنامه های تک کاربره استفاده می کنم مشکلی پیش نمی یاد ولی زمانی که دیتابیس تحت شبکه باشه گزارش گیری مشکل پیدا می کنه.

سلام
دیتابیس مورد استفاده چیه؟
من با پارادوکس که تحت شبکه هم نیست و با هزار مشکل با map کردن درایو ها ، تو برنامه های مولتی یوزر کار میکنه، مشکل شما رو ندارم!
ممکنه درست نصب نشده باشه کریستال ریپورت. مثلا روی تمام کامپیوتر ها نصبش نکرده باشید.

شبیر

mehdi_mohamadi
سه شنبه 11 مهر 1385, 07:30 صبح
من از sql server استفاده میکنم

shobair
سه شنبه 11 مهر 1385, 12:16 عصر
من از sql server استفاده میکنم

سلام

پس مطمئن باشید اشکال از کریستال ریپورته. دوباره اون رو روی تمام ایستگاه ها نصب کنید.

شبیر