ورود

View Full Version : مبتدی: پیدا کردن دید کلی در طراحی وب

hamed97
یک شنبه 29 اسفند 1395, 12:15 عصر
سلام دوستان وقتتون بخیر
من تازه وارد حوزه ی طراحی سایت شدم و HTML و CSS رو تا حدی بلدم . چند تا سوال دارم و میخوام یه دید کلی نسبت به طراحی وب پیدا کنم .
سوال اول : وردپرس چیه ؟ به زبان ساده میخوام بدونم . و آیا این تعریف درسته : ورد پرس یه سری از کارایی که ما تو html و css و javascript و این زبون های طراحی وب برای طراحی قالب سایت باید انجام بدیم رو از قبل انجام داده و ما ازش استفاده میکنیم ؟
سوال دوم : آیا یک طراح وب در پروژه هایی که به او واگذار میشود میتواند از وردپرس استفاده کند ؟ اگه نه چرا ؟
سوال سوم : میشه چند تا دلیل بیارید که چرا بعضیا از وردپرس استفاده نمیکنن ؟
خیلی ممنون

ravand
دوشنبه 30 اسفند 1395, 08:29 صبح
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است. یعنی شما میتونید محتوایی که برای برای سایت ارسال کردید را مدیریت کنید.
می تونید مطلبی را به سایت ارسال کنید می تونید اون مطلب را حذف و ویرایش هم بکنید. و امکانات دیگر...
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان هست. و چون امکانات زیادی داره و میشه براش افزونه و قالب نوشت طرفداران زیادی داره. البته سیستم مدیریت محتوای رایگان زیاده. مثل جوملا که اونم طرفداران زیادی داره.
اینکه میان از وردپرس استفاده میکنن برای اینه که به خودشون زحمت ندن و بشینن یک اختصاصیش رو بنویسن. و اینطوری در وقت و هزینه صرفه جویی میشه.