View Full Version : مسدود کردن پورت در یک زمانبندی خاص (Win 2000)
whitehat
یک شنبه 09 مهر 1385, 10:01 صبح
من می بایست پورت خاصی را برای کلاینت (ها) در ساعات مشخصی از شبانه روز مسدود کنم.آیا این کار بدون نصب فایروال در ویندوز ممکن است؟
ویندوز من Win2000 Serve است و AC بر روی آن نصب شده (فایروال موجود McAfee است که امکان این کار را به من نمی دهد و به دلایلی نمی توانم آنرا عوض کنم).
در صورت عدم امکان این کار، آیا می توان این کار را بر روی روتر انجام داد؟
با تشکر
Identifier
یک شنبه 09 مهر 1385, 10:27 صبح
خیر.........
whitehat
یک شنبه 09 مهر 1385, 10:48 صبح
خیر.........
با تشکر، در صورت امکان فایروال یا ابزاری مناسب معرفی نمائید.
آیا ابزاری برای محدود کردن پهنای باند با امکان زمانبندی وجود دارد؟
ممنون
mhjb
یک شنبه 09 مهر 1385, 12:08 عصر
برای قسمت اول Kerio رو پیشنهاد میکنم. ضمنا چون شما علاقه وافری به این ویروس MacAfee دارید توی kerio خودش MacAfee داره.
برای قسمت دوم هم از نرم افزارهایی مثل bandwith manager یا bandwith control میتوانید استفاده کنید. ضمن اینکه kerio هم میتواند پهنای باند کلی شما را تنظیم کند.
houtanal
یک شنبه 09 مهر 1385, 14:19 عصر
ISA
.......
whitehat
یک شنبه 09 مهر 1385, 15:03 عصر
برای قسمت اول Kerio رو پیشنهاد میکنم. ضمنا چون شما علاقه وافری به این ویروس MacAfee دارید توی kerio خودش MacAfee داره.
برای قسمت دوم هم از نرم افزارهایی مثل bandwith manager یا bandwith control میتوانید استفاده کنید. پمن اینکه kerio هم میتواند پهنای باند کلی شما را تنظیم کند.
Keiro دارای دو نسخه winrout و Personal هست منظور شما نسخه Winrout هست ؟
در ضمن من از McAfee علاقه ای ندارم اما نمی توانم مسئول سرور را به عدم استفاده از آن تشویق کنم !
ممنون از دوستان
mhjb
یک شنبه 09 مهر 1385, 16:40 عصر
Keiro دارای دو نسخه winrout و Personal هست منظور شما نسخه Winrout هست ؟
بله
در ضمن من از McAfee علاقه ای ندارم اما نمی توانم مسئول سرور را به عدم استفاده از آن تشویق کنم ! دعا میکنم خدا بهتون صبر بده و خسته هم نشین بالاخره روزی حقایق برای مسئول سرور شما هم آشکار میشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.