ورود

View Full Version : برخورد با ارور intel HAXM is required to run this app

mehrdad85
چهارشنبه 16 فروردین 1396, 15:51 عصر
با سلام
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی میتونه کمک و راهنمایی کنه
راستش هم در بین سایت های فارسی و انگلیسی هرچی که گشتم پاسخ پیدا کردم ولی خوب به کار من نیومد و همچنان مشکل دارم.
مشکلم اینه که HAXM را نصب کردم و start شده ولی باز هنگامی که میخوام AVD را اجرا کنم به خطای intel HAXM is required to run this app برمیخورم.
امیدوارم که تونسته باشم مشکلم را درست برسونم و چندتا عکس هم ضمیمه کردم.
ممنون میشم راهنمایی بفرماید .

سپاسگزارم

JYasProgramer
پنج شنبه 17 فروردین 1396, 06:02 صبح
سلام sdk manager رو ران کنید ببینید هاگزم تیک یا چک خورده؟

mehrdad85
پنج شنبه 17 فروردین 1396, 19:43 عصر
سلام
ممنونم از این که زمان گذاشتی و پاسخ دادی
دوست عزیز اصلا داخل sdk manager گزینه ای به نام haxm ندارم ولی خوب توی اینترنت سرچ کردم برای این که ببینیم که haxm نصب شده و داره اجرا میشه داخل cmd دستوری باید نوشت که من نوشتم و از خروجی اون هم عکس گذاشتم.
من haxm را نصب کردم ولی خوب داخل sdk manager نیومده در این شرایط باید چکار کنم؟

ممنونم

behzad74
پنج شنبه 17 فروردین 1396, 22:40 عصر
سلام من هم این مشکل رو داشتم
بسته به نوع لپ تاپ یا پی سی تون ممکنه این اموزش متفاوت باشه
شما باید برید توی بایوس سیستمتون و قابلیتی به نام Intel Virtualization Technology یا Intel Vt-x رو فعال کنید . معمولا در قسمت Security یا Advanced بایوس قرار داره

mehrdad85
جمعه 18 فروردین 1396, 10:56 صبح
سلام من هم این مشکل رو داشتم
بسته به نوع لپ تاپ یا پی سی تون ممکنه این اموزش متفاوت باشه
شما باید برید توی بایوس سیستمتون و قابلیتی به نام Intel Virtualization Technology یا Intel Vt-x رو فعال کنید . معمولا در قسمت Security یا Advanced بایوس قرار داره

سلام دوست عزیز
ممنونم از پاسخ و راهنماییت ولی خوب من به بایوس هم رفتم و اصلا enable بودش و مشکلی نداشت ولی همچنان من همون مشکل را دارم .
واقعا نمیدونم باید چکارش کنم.
دوست دیگه ای گفتن که باید داخل sdk manager نشون بده که HAXM تیک خورده و برای من اصلا نشون نمیده
به نظرتون مشکل از اون نیست؟
یا امکان داره که درست نصب نشده باشه؟ اخه من چند بار هم نصب کردم و بدون ارور نصب شد و فایل نصب هم از خود سایتش گرفتم و مطمین بود واقعا عقلم به جایی قد نمیده

JYasProgramer
شنبه 19 فروردین 1396, 05:43 صبح
یه تصویر از sdk خودت بده

mehrdad85
چهارشنبه 23 فروردین 1396, 20:21 عصر
144948144947
یه تصویر از sdk خودت بده

سپاس

JYasProgramer
پنج شنبه 24 فروردین 1396, 11:30 صبح
با v-p-n اجراش کن

mehrdad85
جمعه 25 فروردین 1396, 11:39 صبح
با v-p-n اجراش کن

سلام
ممنونم ازت دوست عزیز که توجه میکنی و زمان میزاری ولی با v - p - n هم اجرا کردم ولی تفاوتی نکرد عکس هم از زمان اجرای اون برات ضمیمه کردم .
ممنون میشم کمک کنین.
144954

سپاس

mehrdad85
سه شنبه 29 فروردین 1396, 18:43 عصر
سلام
دوستان من حتی sdk را update کردم داخل بایوس هم تنظیماتی که گفتن دوستان چک کردم و همه چی روبراه بود.ولی همچنان همون ارور و خطا را حین راه انداری ماشین مجازی دارم.کسی میتونه کمک کنه؟
چندتا عکس هم از sdk manager و خطایی که میده را گذاشتم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سپاس
144996144995