View Full Version : پیاده سازی سیستم پوش نوتیفیکیشن
omid_student
دوشنبه 21 فروردین 1396, 16:26 عصر
سلام دوستان
از اونجایی که به گوگل اعتمادی نیست میخوام خودم سیستمی برای پوش که توی پروژه م شدیدا بهش نیاز دارم استفاده کنم
پروژه ای که کار میکنم طوری هست که باید سریع پیام به طرف دیگه برسه بنابرین مجبورم از پوش استفاده کنم
اول اینکه بجز پوش راه دیگه ای به نظرتون هست که سریع پیام رد و بدل بشه
و به نظرتون چطور سیستم پوش درست کنم (نود جی اس خوبه)
spiderman200700
دوشنبه 21 فروردین 1396, 17:25 عصر
سلام.
ایجاد سیستم پوش نوتیفیکیشن شخصی برای فقط یه اپ فکر نمیکنم کار درستی باشه.
ولی اگه واقعا میخوای این کار رو بکنی بهتره یه سیستم کلاینت سروری با استفاده از سوکت ایجاد کنی. که خیلی سریعه و میتونه در استفاده از منابع سرور صرفه جویی کنه.
و اینکه چون بیس اندروید جاوا هست، بهتره در سرور هم از جاوا استفاده کنید
omid_student
دوشنبه 21 فروردین 1396, 18:33 عصر
سلام.
ایجاد سیستم پوش نوتیفیکیشن شخصی برای فقط یه اپ فکر نمیکنم کار درستی باشه.
ولی اگه واقعا میخوای این کار رو بکنی بهتره یه سیستم کلاینت سروری با استفاده از سوکت ایجاد کنی. که خیلی سریعه و میتونه در استفاده از منابع سرور صرفه جویی کنه.
و اینکه چون بیس اندروید جاوا هست، بهتره در سرور هم از جاوا استفاده کنید
بابت پاسخگویی تشکر
برا سوکت باید یه سرور مجازی باشه تا TCPServer رو اجرا کنه که برا هر کارفرمایی مقدور نیست
mojtabadj
سه شنبه 22 فروردین 1396, 13:20 عصر
شما به ازای هر کسی که برنامه شما رو باز کنه باید سوکت بزنی که اینکار واقعا اشتباست چون هزینه سرورش بالاست
omid_student
چهارشنبه 23 فروردین 1396, 10:28 صبح
شما به ازای هر کسی که برنامه شما رو باز کنه باید سوکت بزنی که اینکار واقعا اشتباست چون هزینه سرورش بالاست
ینی تنها راهش پوش گوگل ه؟
spiderman200700
چهارشنبه 23 فروردین 1396, 12:04 عصر
بنده هم عرض کردم که برای یک اپ این کار درستی نیست. ولی در کل سوکت راه اصلی ایجاد پوش هست. که الان خود گوگل هم داره از این روش استفاده میکنه.
چون میزان استفاده از CPU تا وقتی پوشی انجام نشه صفر هست و میزان استفاده از RAM برای نگهداری هر سوکت کلاینت حدود یک کیلو بایته که خیلی کمه. البته این مقدار استفاده از منابع در صورت پیاده سازی صحیح و اصولیه سیستمه
spiderman200700
چهارشنبه 23 فروردین 1396, 12:08 عصر
بابت پاسخگویی تشکر
برا سوکت باید یه سرور مجازی باشه تا TCPServer رو اجرا کنه که برا هر کارفرمایی مقدور نیست
خیر. لزوما نیاز به سرور مجازی نیست. میتونید با استفاده از PHP هم سرور رو ایجاد کنید. توی PHP هم میتونید از سوکت استفاده کنید.
اینو ببینید: http://php.net/manual/en/book.sockets.php
omid_student
پنج شنبه 24 فروردین 1396, 11:06 صبح
خیر. لزوما نیاز به سرور مجازی نیست. میتونید با استفاده از PHP هم سرور رو ایجاد کنید. توی PHP هم میتونید از سوکت استفاده کنید.
اینو ببینید: http://php.net/manual/en/book.sockets.php
جناب جسارتا مگه نباید روی هاست اون سوکت سرور باز باشه تا کلاینت بتونه بهش وصل شه؟(اهان فکر کنم منظور منو اشتباه متوجه شدی شما من منظورم اینه باید وی پی اس ی چیزی باشه که توی اون سوکت سرور اجرا بشه(
spiderman200700
پنج شنبه 24 فروردین 1396, 15:58 عصر
نه درست متوجه شدم. شما میتونی روی هاست هم یک سرورسوکت ایجاد کنی:
شما اینو ببین: http://www.phpbuilder.com/articles/application-architecture/optimization/creating-real-time-applications-with-php-and-websockets.html
omid_student
جمعه 25 فروردین 1396, 08:40 صبح
نه درست متوجه شدم. شما میتونی روی هاست هم یک سرورسوکت ایجاد کنی:
شما اینو ببین: http://www.phpbuilder.com/articles/application-architecture/optimization/creating-real-time-applications-with-php-and-websockets.html
آآآآآآآ وب سوکت دمت گرم برم ببینم چی میشه
spiderman200700
شنبه 26 فروردین 1396, 12:19 عصر
آره خیلی باحاله. موفق باشی
gilas1368
سه شنبه 29 فروردین 1396, 12:09 عصر
راه آسونترش استفاده از api ی سیستم دیگه به اسم onesignal هستش
ویژگی ها:
رایگانه
اطلاعات آنی ارسال میشه
قابلیت ارسال برای افراد مشخص رو داره
کار باهاش آسونه
تمامی پلتفرم ها رو پشتیبانی میکنه و apiهاش کامله
گزارش کاملی بهتون میاد، مثل اینکه چند نفر گرفتن، چند نفر نگرفتن، چند نفر گرفتن اما روی نوتیف کلیک نکردن و ...
من خودم باهاش کار میکنم واقعا عالیه
فقط لازمه 15 مین وقت صرف کنید تا بالا بیاد
omid_student
چهارشنبه 30 فروردین 1396, 12:36 عصر
راه آسونترش استفاده از api ی سیستم دیگه به اسم onesignal هستش
ویژگی ها:
رایگانه
اطلاعات آنی ارسال میشه
قابلیت ارسال برای افراد مشخص رو داره
کار باهاش آسونه
تمامی پلتفرم ها رو پشتیبانی میکنه و apiهاش کامله
گزارش کاملی بهتون میاد، مثل اینکه چند نفر گرفتن، چند نفر نگرفتن، چند نفر گرفتن اما روی نوتیف کلیک نکردن و ...
من خودم باهاش کار میکنم واقعا عالیه
فقط لازمه 15 مین وقت صرف کنید تا بالا بیاد
زنده باد - سیگنال هم گزینه ی خوبی ه ولی اعتباری بهش نیست ممکنه مثل پارسه فردا جمع کنه پته و مته رو بریزه رو اب
roohola2434
پنج شنبه 30 فروردین 1397, 21:32 عصر
یعنی برای ارتباط سوکت باید حتما سرور باشه؟
نمیشه با هاست راهش انداخت؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.