PDA

View Full Version : ادیتور WYSIWYG مناسب برای جنگو

shahab12
چهارشنبه 23 فروردین 1396, 05:52 صبح
سلام
من میخام در سایتم که با جنگو نوشتم از یه ادیتور استفاده کنم تا حالا از ckeditor استفاده می کردم
اما به یه ادیتور دیگه نیاز دارم . به این دلیل که ckeditor امکان اپلود عکس روی سرور رو به کاربر میده اما چون من از اکانت رایگان heroku استفاده میکنم و هیروکو
هر دوساعت عکس ها رو پاک می کنه پس نیاز دارم از ادیتوری استفاده کنم که امکان اپلود عکس رو محدود میکنه به ارسال عکس از طریق لینک . یعنی عکس هایی که جای دیگه ای روی سروری
اپلود شدند و فقط url شون رو به ما میدن.
من یه ادیتور میخام که برای فروم مناسب باشه . منظورم اینه که یه محیطی مثل همین محیط که الان دارم توش می کنم رو در اختیار کاربر قرار بده ولی امکان اپلود عکس از روی کامپیوتر رو نداشته باشه

ادیتوری به نام django-markdow (https://djangopackages.org/packages/p/django-markdown2/) رو هم دیدم اما بیش از حدی ابتداییه و تازه راست به چپ رو هم که پشتیبانی نمی کرد

اگه لطف کنین ادیتور های دیگه ای که مناسب میدونین رو معرفی کنین ممنون میشم.
متشکرم

plague
چهارشنبه 23 فروردین 1396, 09:38 صبح
ادیتور چون سمت کلاینت پیاده سازی میشه ربطی به بکن اند شما که جنگو باشه نداره که بخای دنبال ادیتور جنگو بگردی هر ادیتوری جواب میده برات , شما ورژن قدیمی ck رو استفاده میکنی توی ورژن جدید امکان آپلود فایل نیست و اون پولی شده کافیه به ورژن جدید آپگرید بکنی

حالا بگزریم که تو ورژن قدیمی هم ادیتور فایل ها رو آپلود نمیکنه فقط یه پل ارتباطیه و کد بک اند آپلود رو خودتون باید بنویسید

shahab12
چهارشنبه 23 فروردین 1396, 18:47 عصر
بله شما مثل همیشه درست گفتین . من یادم نبود چند ماه پیش که ckedtor رو نصب کردم یه افزونه روش نصب کرده بودم که امکان اپلود عکس رو میداد و فقط کافی بود تا از اون افزونه استفاده نکنم:
from ckeditor_uploader.fields import RichTextUploadingField