PDA

View Full Version : بهترین روش اتصال در یک برنامه کلاینت , سرور

moohssenn
دوشنبه 10 مهر 1385, 09:14 صبح
با سلام
من تجربه خیلی کمی در زمینه دلفی دارم , بنابراین میخواستم از دوستان بپرسم که بهترین روش برای اتصال به یک بانک اطلاعاتی Sql Server , برای یک برنامه کلاینت , سروری چی میباشد ؟
منظورم دقیقا مربوط به این میشود که شما بهتر میدانید که با دلفی به روشهای مختلفی میشود به Sql Server وصل شد , اما برای یک کار که بانک آن برروی سرور میباشد کدام راه بهترین است ؟

sarvestan
دوشنبه 10 مهر 1385, 09:53 صبح
منظورت رو میتونی واضح تر بیان کنی؟
بهترین در چه مبنایی؟ بر چه اساسی؟ چه پارمترهایی مد نظرت هست؟
شاید ساده ترین راه و به نظر من مناسب ترین راه استفاده از ADO باشه! البته اگر سهولت استفاده مدنظر قرار بگیره برای بهترین بودن!

moohssenn
دوشنبه 10 مهر 1385, 12:24 عصر
ببیند بین dbexpres و ado و bde برای یک برنامه کلاینت سروری کدام بهتر است ؟
شاید مهمترین فاکتورهای مورد نیاز سرعت , راحتی در نصب باشه

delphi5
دوشنبه 10 مهر 1385, 12:58 عصر
من هم میخوام بدونم . همیشه برام سوال بوده که بهترین روش برای اتصال به یک پایگاه داده که دارای بهتری فاکتور برای سرعت باشه چیه !

mehdi_mohamadi
دوشنبه 10 مهر 1385, 13:10 عصر
ساده ترین راه استفاده از کامپوننت dataset میباشد.
من باهاش خیلی کار کردم خیلی هم خوب جواب می ده
باز اگه مشکلی داشتی خبرم کن

sarvestan
دوشنبه 10 مهر 1385, 14:07 عصر
شاید ADO !
راستش اگر بتونی و بخوای باید از یک سری متدهای کار با بانک استفاده کنی!
Component مهم هست ولی نه اندازه ی metodology استفاده از Component ها!
در برنامه های تحت شبکه(اینترنت و اینترانت ) چندتا پارامتر وجود دارند که یکیش سرعت ارتباط! یکی دیگش امنیت ارتباط! یکی دیگش نوع ارتباط! یکی دیگش کیفیت ارتباط! و ...
درباره سرعت میشه گفت که تا حدی به ساختار شبکه مرتبط! ولی نوع Connection هم در سرعت ارتباط مرتبط!
یک مقاله در این رابطه تو دانشگاه نوشته بودم، گشتم نبود! اگر پیداش کردم میزارم اینجا!
ولی در مجموع میشه گفت ارتباط ADO یک ارتباط مورد قبول ومناسبتری نسبت به بقیه! البته استادان فن هم نظرشون رو بدن! :لبخند: