Amin-rz
جمعه 25 فروردین 1396, 08:20 صبح
سلام.من میخوام یه پل بین دیتای ارسالی و دریافتی کاربر(به/از) اینترنت بسازم.چطور باید این کار رو بکنم؟
برنامه من روی گوشی کاربر نصب هست و کلا نت کاربر از اونجا عبور کنه.مثل یه وی پی ان.
ولی من میخوام دیتای کاربر +سرور هدفش رو بگیرم بعد به سرور شخصی خودم بفرستم بعد از اونجا به سرور هدف بره.و برعکس.مثل این شماتیک:
این ارسال ودریافت معمولی از نت هست:
موبایل---->ارسال دیتا به سرور هدف---->دریافت در سرور هدف
موبایل<----دریافت دیتا از سرور هدف<----پاسخ از سرور هدف
حالا من میخوام این کار رو بکنم:
موبایل---->ارسال دیتا به سرور هدف---->دریافت دیتا توسط اپلیکیشن من---->تفکیک دیتا و مشخص شدن سرور هدف در اپلیکیشن من---->ارسال اطلاعات تفکیک شده به سرور شخصی من---->ارسال دیتا به سرور هدف توسط سرور شخصی من
و برعکس این موضوع که جوابی که از سرور هدف میاد اول بره به سرور شخصی من بعد به اپلیکیشن من که روی گوشی کاربر نصبه و بعد تحویل اپلیکیشن مورد نظر داده بشه.
دوستان می تونید راهنمایی کنید؟
وب سرویس کار کردم.کمی php و mysql هم بلدم.
برنامه من روی گوشی کاربر نصب هست و کلا نت کاربر از اونجا عبور کنه.مثل یه وی پی ان.
ولی من میخوام دیتای کاربر +سرور هدفش رو بگیرم بعد به سرور شخصی خودم بفرستم بعد از اونجا به سرور هدف بره.و برعکس.مثل این شماتیک:
این ارسال ودریافت معمولی از نت هست:
موبایل---->ارسال دیتا به سرور هدف---->دریافت در سرور هدف
موبایل<----دریافت دیتا از سرور هدف<----پاسخ از سرور هدف
حالا من میخوام این کار رو بکنم:
موبایل---->ارسال دیتا به سرور هدف---->دریافت دیتا توسط اپلیکیشن من---->تفکیک دیتا و مشخص شدن سرور هدف در اپلیکیشن من---->ارسال اطلاعات تفکیک شده به سرور شخصی من---->ارسال دیتا به سرور هدف توسط سرور شخصی من
و برعکس این موضوع که جوابی که از سرور هدف میاد اول بره به سرور شخصی من بعد به اپلیکیشن من که روی گوشی کاربر نصبه و بعد تحویل اپلیکیشن مورد نظر داده بشه.
دوستان می تونید راهنمایی کنید؟
وب سرویس کار کردم.کمی php و mysql هم بلدم.