PDA

View Full Version : TRANSACTION در SQL

maisam57
سه شنبه 11 مهر 1385, 08:49 صبح
با سلام
من میخوام همزمان دوبار Application خودمو روی سیستم اجرا کنم و Insert و Update و Delete کنم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد و فکر میکنم باید از TRANSACTION استفاده کنم یعنی همزمان دوکاربر با همدیگه کار بکنن در ضمت بگم که بانکم SQL SERVER هست
با تشکر

sarvestan
سه شنبه 11 مهر 1385, 08:51 صبح
میشه مشکلت رو واضح تر مطرح کنی؟

اسفاده از adoCommand و adoQuery یعنی همون اسفاده از transaction ها !

Touska
سه شنبه 11 مهر 1385, 09:42 صبح
با سلام
من میخوام همزمان دوبار Application خودمو روی سیستم اجرا کنم و Insert و Update و Delete کنم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد و فکر میکنم باید از TRANSACTION استفاده کنم یعنی همزمان دوکاربر با همدیگه کار بکنن در ضمت بگم که بانکم SQL SERVER هست
با تشکر

عزیز دل ، شما در حقیقت از همان Transaction دارید استفاده می کنید.

Sql Server به طور پیش فرض برای دستورات شما از Thread و صف برای اجرای Query شما برای

هر کاربر استفاده می کند.

موفق باشید :)

mzjahromi
سه شنبه 11 مهر 1385, 09:55 صبح
در ادامه صحبتهای دوستان
شما اگر دستورات یک خطی رو بخواهید اجرا کنید (مثلا درج یا ویرایش یک جدول در یک زمان) نیازی به تراکنش ندارید.
زمانی نیاز به تراکنش دارید که بخواهید چند جدول را باهم تغییر دهید که تغییرات یا باید روی هر دو اعمال شود یا روی هیچکدام
یا اینکه اطلاعات را بخوانید تغییر دهید و بنویسید(که در این حالت تراکنش به تنهائی کمک نمیکند و از قفل گذاری هم باید استفاده کنید)

maisam57
سه شنبه 11 مهر 1385, 10:41 صبح
با تشکر از شما
ولی دوستان من واسه تست که شده دوبار برنامم رو روی سیستمم اجرا کردم ولی به محض اینکه user و password رو توی اولی وارد میکم error وحشتناکی میده بعد میرم توی sql profile نگاره میکنم میبینم مشکلی نداره بعد هر وقت بخوام insert یا delet یا... انجام بدم error میده
با تشکر

mzjahromi
سه شنبه 11 مهر 1385, 14:10 عصر
صد نمونه خطا وجود داره
متن خطا رو بنویسید