ورود

View Full Version : دسترسی به گالری در app و درخواست مجوز از کاربر

ghasem110deh
جمعه 15 اردیبهشت 1396, 09:20 صبح
سلام به همه :-)
دوستان من واسه درسترسی به به گالری توی منی فست از این کد استفاده کردم :

<uses-permission android:name="android.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE" />
<uses-permission android:name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" />

اما موقع اجرا باز از کاربر مجوز میخواد ! (عکس اول ضمیمه)

حتی این رو هم اضافه کردم توی اکتیویتی لی باز مجوز میخواد :

// Check if we have write permission private static void verifyStoragePermissions(Activity activity) {
int permission = ActivityCompat.checkSelfPermission(activity, Manifest.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE);
if (permission != PackageManager.PERMISSION_GRANTED) {
// We don't have permission so prompt the user
ActivityCompat.requestPermissions(activity, PERMISSIONS_STORAGE, REQUEST_EXTERNAL_STORAGE);
}
}

و سوال دیگه اینکه یه لیست ویو دارم ، که فهرست کاربران رو نمایش میده ! (عکس دوم ضمیمه)
توی ایمولیتور تعداد کاربر هر چند تایی که باشه بدون مشکل نمایش داده میشه ولی توی گوشی اگه تعداد از یک کاربر بره بالاتر برنامه کرش میکنه !؟
به نظر خودم به خاطر حجم بالای عکس های کاربر هاست ... چون خطایی هم نمیده !

ghasem110deh
جمعه 15 اردیبهشت 1396, 18:08 عصر
دوستان مشکل مجوز که ظاهرا از اندروید 6 به بالا همچین داستانی وجود داره و برنامه مجوز رو باید از کاربر بگیره (اگه اشتباه متوجه شدم لطفا بگین)
و مشکل دوم رو هم توی آداپتر مربوط به لیست ویو دوباره عکس ها رو ریسایز کردم مشکل برطرف شد :-)

گفتم شاید به درد کسی بخوره !

tux-world
جمعه 15 اردیبهشت 1396, 19:17 عصر
دوستان مشکل مجوز که ظاهرا از اندروید 6 به بالا همچین داستانی وجود داره و برنامه مجوز رو باید از کاربر بگیره
گفتم شاید به درد کسی بخوره !

بلی. کاربر شما باید باید حتما تو خود برنامه مجوز رو بده. دیگه اندروید این اجازه رو تو زمان نصب برداشته و میگه تو برنامه باید خود کاربر اجازه بده که خیلی خوب شده

ASKaffash
جمعه 15 اردیبهشت 1396, 20:50 عصر
بلی. کاربر شما باید باید حتما تو خود برنامه مجوز رو بده. دیگه اندروید این اجازه رو تو زمان نصب برداشته و میگه تو برنامه باید خود کاربر اجازه بده که خیلی خوب شده

سلام
این مجوز از درون برنامه به چه شکلی انجام می شود ؟ چون من این مشکل را دارم لطفا" راهنمائی بفرمائید

nasr
شنبه 16 اردیبهشت 1396, 08:51 صبح
سلام
این مجوز از درون برنامه به چه شکلی انجام می شود ؟ چون من این مشکل را دارم لطفا" راهنمائی بفرمائید

با این کد میتونید از درون برنامه دسترسی را اعمال کنید

int hasSMSPermission = checkSelfPermission(android.Manifest.permission.SE ND_SMS); int READSMS = checkSelfPermission(READ_SMS);
List<String> permissions = new ArrayList<String>();

if (hasSMSPermission != PackageManager.PERMISSION_GRANTED) {
permissions.add(android.Manifest.permission.SEND_S MS);
}
if (READSMS != PackageManager.PERMISSION_GRANTED) {
permissions.add(READ_SMS);
}
if (!permissions.isEmpty()) {
requestPermissions(permissions.toArray(new String[permissions.size()]), 101);
}