ورود

View Full Version : سوال: ساخت سایت بر اساس Web Api

ramtinak
شنبه 16 اردیبهشت 1396, 15:15 عصر
سلام خدمت اساتید محترم،
بنده با سی شارپ تقریبا آشنایی کامل دارم و با html و css آشنایی کمی دارم.
بنده با استفاده از سی شارپ یک web api طراحی کردم که کارهای زیر رو انجام میده:
ساخت کاربر (ویرایش، حذف)
ارسال پست و ویرایش
ارسال کامنت و ویرایش
و چند مورد دیگه
تقریبا میشه گفت با استفاده از web api یک api تقریبا کاملی برای ایجاد یک سایت درست کردم(از ReST برای ساخت این پروژه استفاده شده).

حالا نیاز دارم که یک سایت بر اساس این api ایجاد کنم که واکنش گرا باشه.
بنده هیچ نوع اطلاعاتی از Asp.net (چه mvc چه webform) ندارم.
حالا سوالاتی که پیش اومده برام و درخواست هایی که دارم این ها هستن:
1. معرفی آموزشی از asp mvc(چه انگلیسی چه فارسی)
2. معرفی آموزشی برای واکنش گرا کردن سایت در mvc
3. چطوری میشه توی صفحات مختلف لاگین موند؟ برای مثال من winform, wpf, uwp کار کردم اما همه ی اینها برنامه های ویندوزی هستن و داخل مثلا متغیری لاگین بودن رو ذخیره میشه کرد و توی صفحات برنامه گشت زد اما در وب بنده هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.

ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر فراوان

Moien Tajik
شنبه 16 اردیبهشت 1396, 16:20 عصر
1. معرفی آموزشی از asp mvc(چه انگلیسی چه فارسی)
اگر یک آموزش کامل از MVC میخواید این آموزش : http://p30download.com/fa/entry/65012/
اگر یک آموزش خوب برای شروع کار میخواید : http://git.ir/pluralsight-master-detail-workflow-apps-with-ef-mvc-identity-2-and-modals/

2. معرفی آموزشی برای واکنش گرا کردن سایت در mvc
تقریبا در تمام آموزش ها مسئله واکنش گرایی یا همون ریسپانسیو توسط فریمورک Bootstrap آموزش داده میشه ، نیازی به یادگیری بصورت جداگانه نداره .

3. چطوری میشه توی صفحات مختلف لاگین موند؟ برای مثال من winform, wpf, uwp کار کردم اما همه ی اینها برنامه های ویندوزی هستن و داخل مثلا متغیری لاگین بودن رو ذخیره میشه کرد و توی صفحات برنامه گشت زد اما در وب بنده هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.
در ASP.NET MVC این مسئله بصورت درون ساخت و پیشفرض وجود داره ( Identity ) و عملیات لاگین موندن در سایت با استفاده از Cookie ها و یا Session انجام میشه و در Episode دوم آموزش دومی که در بالا بهتون معرفی کردم بطور کامل Identity آموزش داده شده .

ramtinak
شنبه 16 اردیبهشت 1396, 17:34 عصر
با تشکر بابت پاسخ،
توی پی سی دانلود سه تا آموزش وجود داره، همه رو بگیرم یا چیزه خاصی رو پیشنهاد میدید؟
دوره Become a Full-stack .NET Developer
دوره Become a Full-stack .NET Developer – Architecture and Testing
دوره Become a Full-stack .NET Developer - Advanced Topics

ممنون

Moien Tajik
شنبه 16 اردیبهشت 1396, 18:27 عصر
با تشکر بابت پاسخ،
توی پی سی دانلود سه تا آموزش وجود داره، همه رو بگیرم یا چیزه خاصی رو پیشنهاد میدید؟
دوره Become a Full-stack .NET Developer
دوره Become a Full-stack .NET Developer – Architecture and Testing
دوره Become a Full-stack .NET Developer - Advanced Topics

ممنون

آموزش های دوره اولی که معرفی کردم ، 3 قسمت هستند و به ترتیب سطحشون بالاتر میره و مباحث بیشتر و حرفه ای تری رو پوشش میدن ; برای شروع قسمت اولش میتونه براتون مناسب باشه .

hakim22
شنبه 16 اردیبهشت 1396, 20:52 عصر
من به شما دوره های آموزشی Scot Allen رو پیشنهاد میدم.

https://www.pluralsight.com/authors/scott-allen

حتما میتونید در سایتهای فارسی هم دانلودش رو پیدا کنید.

می توانید از ASP MVC3 شروع کنید. خیلی از آموزشهای این ورژن در نسخه های بعدی هم استفاده شده.