ورود

View Full Version : اشکال در ورود به Management Studio پس از تغییر Domain

Moharram
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396, 15:16 عصر
سلام

تو SQL Server 2008 با Windows Authenticate کار می کردم و مشکلی نبود، یوزر به شکل زیر بود: Domain1\User1

بعدش Domain و Computer name و حتی Username رو هم عوض کردم، که شده اینجوری Domain2\User2

حالا دیگه با User جدید نمی تونم وارد Management Studio بشم!

ضمنا پسوورد sa رو هم ندارم.

آیا راه حلی وجود داره؟

ممنون

Moharram
دوشنبه 01 خرداد 1396, 18:27 عصر
راه حل زیر رو پیدا کردم:

در واقع مشکل از اونجا بوجود اومده که User جديد در ليست User هاي SQL Server موجود نیست. پس لازمه که Domain\User جديد به SQL Server شناسانده بشه؛

براي حل اين مشکل باید به شيوه زير عمل کرد:

ابتدا لازمه که SQL Server در حالت Single User Mode اجرا بشه. براي اينکار در صفحه Services باید SQL Server را Stop کرده و در بخش Start Parameters عبارت m- را وارد مي کنيم. سپس دوباره SQL Server را Start مي کنيم. (شکل پیوست)

سپس در Command عبارت sqlcmd رو وارد ميکنيم. در اين مرحله ميتوان دستورات SQL رو به شکل Query وارد کرد. دستورات زير را براي اضافه کردن User1 در Domain1 وارد ميکنيم:

CREATE LOGIN [Domain1\User1] FROM WINDOWS WITH DEFAULT_DATABASE = [master]
GO

در دستور فوق، باید Domain1 و User1 وجود داشته باشند. همچنين ميشه از عبارت [ComputerName\Administrator] براي اضافه کردن اکانت Local ويندوز به SQL Server استفاده کرد.

حالا باید به اکانت اضافه شده دسترسي مدير داده بشه. پس در sqlcmd عبارتهاي زير را مي نويسيم:

sp_addsrvrolemember [Domain1\User1],’sysadmin’
GO

در اين مرحله باید SQL Server از حالت Single User Mode خارج بشه. ابتدا Service را Stop کرده و سپس عبارت –m را از داخل بخش Start Parameters پاک کرده و سپس دوباره Service را Start ميکنيم.

حالا ميتوان با User تعريف شده به Manage Studio وارد شد و چون User از نوع sysadmin ميباشد، به تمام بانکهاي نصب شده هم دسترسي کامل وجود دارد.