ورود

View Full Version : برنامه بعضی وقتها اجرا می شود

Esikhoob
چهارشنبه 12 مهر 1385, 15:12 عصر
با سلام
دو برنامه دارم که البته در ابتدا با FoxPro 2.6 Dos توسط فرد دیگری نوشته شده اند و حالا من می خواهم آن را در VFP9 اجراکنم ، یک برنامه از برنامه دیگر صدا زده میشود ، مشکل اینست که برنامه دوم که باید چیزی را چاپ بزند ،وقتی از برنامه اول با دستور DO صدا زده میشود چیزی را چاپ نمی کند، اما وقتی یکبار فکس را باز و بسته می کنی و آن برنامه دوم را مستقلًا اجرا می کنی ، چیز مورد نظر را چاپ می کند ، من 2 اقدام انجام دادم:
1-همه SET های برنامه اول را حذف کردم.
2-فکر کردم شاید برنامه اول متغیّری را عوض کرده که روی برنامه دوم تاثیر گذاشته برای همین اول برنامه دوم یک CLEAR ALL قرار دادم .
3-دنبال خطهایی از برنامه در برنامه اول گشتم که ممکن است در PRINT دخیل است ، دنبال متغییر های سیستمی مثل PADVANCE_ ،تا آنجا که بلد بودم، چیزی پیدا نشد.

این 3 تدبیر فایده ای نداشت ، دوستان عزیز که تجربه بیشتری در این برنامه نویسی دارند ، سئوال دارم که یک کد چه تغییری را بجز این موارد که من انجام دادم می تواند روی فاکس پرو بدهد که در اجرای برنامه دوم تاثیر بگذارد؟

Esikhoob
سه شنبه 25 مهر 1385, 17:48 عصر
اشکال را فهمیدم، چاپ نشدن چیزی روی صفحه print ،به خاطر دستور
SET COLOR TO W+/N
در برنامه اول بود ، که موجب میشد رنگ قلم سفید بر روی پس زمینه سیاه تعریف شود ، که شاید این مسئله برای پرینترهای قدیمی که با LQLSET کار میکردند مشکلی نبوده ، ولی برای این پرینترهای رنگی و تحت ویندوز مشکل ساز است ، بنابراین در برنامه دوم با یک دستور رنگ درست را تعریف کردم و حالا چاپ انجام میشود.

kia1349
چهارشنبه 26 مهر 1385, 10:16 صبح
خدا را شکر