ورود

View Full Version : مشکل در اجرای android studio

vahid1993
سه شنبه 02 خرداد 1396, 01:44 صبح
سلام به همگی

چند روزه درگیر نصب کردن android studio هستم و هر بار که نصب میکنم اجرا میشه ولی با ارور های مختلف. نرم افزار از خود سایت android developer دانلود کردم ولی بازم نمیدونم چرا این همه ارور میده. از لحاظ سخت افزاری هیچ مشکلی ندارم و خیلی راحت برنامه های سنگین اجرا میکنه.

جاوا نصب کردم و تستم کردم
بعدشم android studio نصب کردم
طبق آموزش سایت android developer نرم افزار بدون هیچ مشکلی باید نصب بشه و اجرا بشه.

اولین بار ارور به این شکل بود : fail to open zip file که مربوط به gradle میشد ولی با اینکه gradle رو خودم دانلود میکردم و unzip میکردم بازم همون ارورو میداد
الانم که یه بار دیگه نصب کردم ایندفه اینجوری ارور داد :

145284

دیگه واقعا موندم چطور باید نصبش کنم که درست کار کنه!:افسرده:
ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر

بهزاد اندیشمند
سه شنبه 02 خرداد 1396, 11:37 صبح
سلام به همگی

چند روزه درگیر نصب کردن android studio هستم و هر بار که نصب میکنم اجرا میشه ولی با ارور های مختلف. نرم افزار از خود سایت android developer دانلود کردم ولی بازم نمیدونم چرا این همه ارور میده. از لحاظ سخت افزاری هیچ مشکلی ندارم و خیلی راحت برنامه های سنگین اجرا میکنه.

جاوا نصب کردم و تستم کردم
بعدشم android studio نصب کردم
طبق آموزش سایت android developer نرم افزار بدون هیچ مشکلی باید نصب بشه و اجرا بشه.

اولین بار ارور به این شکل بود : fail to open zip file که مربوط به gradle میشد ولی با اینکه gradle رو خودم دانلود میکردم و unzip میکردم بازم همون ارورو میداد
الانم که یه بار دیگه نصب کردم ایندفه اینجوری ارور داد :

145284

دیگه واقعا موندم چطور باید نصبش کنم که درست کار کنه!:افسرده:
ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر

گردل شما به درستی sync نشده و کتابخانه های شما دانلود نشدن
ازنرم افزار های تغییر آی پی استفاده کنید که آی پی شما رو به کشوری غیر از ایران تغییر بدن و دوباره sync کنید.
روی add constrait layout to your project هم کلیک کنید

hojat ghasemi
چهارشنبه 10 خرداد 1396, 01:58 صبح
الان که در مرحله ی نصب Android Studio هستید , بهترین کار اینه که نسخه ی باندل شده ی اون رو از خود سایت android developers یا بعضی سایت های ایرانی مثل p30download دانلود کنید.(اینجوری بعدا برای استفاده از کتابخانه های ساپورت و خیلی کارهای دیگه دردسر کمتری خواهید داشت.)

بعد از نصب برنامه , در اولین بار اجرای اندروید استودیو , برنامه به گوگل وصل می شه تا یه سری اطلاعات رو ازش بگیره .
شما فقط همین یکبار رو باید از قبل با یه VPN ساده , IP تون رو تغییر بدید .(اینترنت سریعی می خواد و باید صبور باشین چون طول می کشه.)

بعد از اینکه کارش تموم شد در دفعات بعدی دیگه همیشه آفلاین می تونید کارتون رو انجام بدین.

اندروید استودیو برای بیلد گرفتن از پروژه هایی که شما می نویسید , از سیستم بیلد Gradle استفاده می کنه پس اگر می خواید تجربه ی برنامه نویسی اندروید تون دردناک نباشه , باید از همین الان با گریدل کنار بیاید.
یک کتاب عالی برای آشنایی با گریدل , کتاب Gradle_for_Android نوشته شده توسط Kevin_Pelgrims هست که می تونید توی اینترنت پیداش کنید.:چشمک: