ورود

View Full Version : مشکل import کردن پروژه در android studio



vahid1993
جمعه 19 خرداد 1396, 01:21 صبح
سلام به همگی

بنده یه مشکلی با android studio پیدا کردم و همه سایت ها خارجی و ایرانی گشتم ولی هیچ کدوم مشکلمو حل نکرد .زمانی که میخام یه پروژه بسازم بدون هیچ مشکلی پروژه ساخته میشه و run میشه. ولی زمانی که یه پروژه از جایی دیگه مثلا GitHub میخام import کنم این ارور میاد :

Connection timed out: connect

145449

حتی از *** هم استفاده میکنم با سرور های مختلف امتحان میکنم ولی بازم همین ارور میاد. این پروژه اینجام آپلود میکنم شمام امتحان کنید ببینید آیا ارور میده یانه؟ پروژه برای دوره های اندروید سایت udacity/google هست .
فایل زیپ پروژه :

145450

My Android studio version: 2.3.2
Gradle version: 3.3-all

با تشکرفراوان

hojat ghasemi
شنبه 20 خرداد 1396, 12:04 عصر
سلام!
من فایل build مربوط به پروژه ات رو خوندم . کدش رو اینجا آوردم:


apply plugin: 'com.android.application'


android {
compileSdkVersion 25
buildToolsVersion '25.0.2'


defaultConfig {
applicationId "com.android.example.favoritetoys"
minSdkVersion 10
targetSdkVersion 25
versionCode 1
versionName "1.0"
}
buildTypes {
release {
minifyEnabled false
}
}
}


dependencies {
compile fileTree(dir: 'libs', include: ['*.jar'])
compile 'com.android.support:appcompat-v7:25.1.0'


// TODO (7) Remove the ConstraintLayout dependency as we aren't using it for these simple projects
compile 'com.android.support.constraint:constraint-layout:1.0.0-beta4'
}



اگر کد همین فایل رو تغییر بدی و یه کم باهاش ور بری , انشالله می تونی gradle رو جوری تنظیم کنی که از پروژه ات به درستی بیلد بگیره. نیازی به قند شکن (یا همون **** :قهقهه:) هم نداری !
اول از همه اینکه توی نیازمندی های پروژه (dependencies) اون compile ای که مربوط به constraint-layout هست رو پاک کن . توی سوالت نگفته بودی که از کدوم نسخه ی SDK استفاده می کنی ولی همون جور که می بینی , این کد , از نسخه ی 25 استفاده کرده این خط و خط پایینی اش رو تغییر بده تا با شماره SDK ای که خودت داری جور در بیاد.
یه نکته ی خیلی مهمی که هست dependencies مربوط به این پروژه ات فقط از کتابخانه ی support خود اندروید استفاده کرده که اگر اونا رو همراه SDK ات داشته باشی بدون نیاز به اینترنت و خیلی راحت , خود گریدل اونا رو پیدا می کنه و به پروژه ات اضافه می کنه (یادت نره شماره ی نسخه ی اون رو هم باید توی این کد بالا تغییر بدی تا با اون چیزی که خودت داری جور در بیاد) ولی اگر کتابخونه support رو نداری , مجبوری موقع بیلد گرفتن به اینترنت وصل بشی تا گریدل دانلودش کنه.
برای اینکه بتونی از این به بعد راحت تر با Gradle کار کنی بهت پیشنهاد می کنم این کتاب رو هم بخونی: (Gradle_for_Android نوشته شده توسط Kevin_Pelgrims):قلب: