View Full Version : بعد از نوشتم برنامه با جاوا، چی کار کنیم؟
Aftabgardan-cc
جمعه 14 مهر 1385, 07:34 صبح
سلام و روزتون خوش...
فرض کنید من یه برنامه ساده رو با JBuilder ساختم.
مثلا همونی که توی Tutorials گفته که دو تا دکمه میسازی با کلیک روی دکمه "آبی" رنگ یک نوشته آبی میشه و با کلیک روی دکمه "سبز" رنگ نوشته سبز میشه ...
حالا سئوال اینجاست که این برنامه رو من چطور باید مثلا ببرم روی کامپیوتر مشتری اجرا کنم!؟:عصبانی++:
فرض کنید این برنامه، برنامه یه مؤسسه باشه که مخارج و ... رو باهاش ثبت میکنه و ...
مراحل بعد از نوشتن برنامه رو میخوام برام توضیح بدید، ممنون میشم کامل و واضح بگید، چون این بخش برام خیلی مهمه:چشمک:
(مثلا چطوری exe کنم؟ با چه نرمافزاری؟ لینک دانلود داره؟ و ...)
rezaTavak
جمعه 14 مهر 1385, 10:17 صبح
باید jVM روی کامپیوتر ی که میخواهید ببرید باشد و در مسیر جستجو باشد.
بعد فایل jar را با دستور java -jar jarfilename.jar اجرا کنید اگر از کلاسهای دیگری هم استفاده کرده اید هم در مسیر جستجوی Classpath قرار دهید.
persianshadow
جمعه 14 مهر 1385, 10:42 صبح
خب این کارها رو انجام بده :
1. باید برای کاربر نهایی JRE رو نصب کنی . که این برنامه حدودا 12 مگ هست . تویه سایت
سان موجوده .
2. با خود جی بیلدر می تونی فایل های .exe و یا .jar تولید کنی :
کافیه گزینه make native jar رو انتخاب کنی . در اینجا برات فایل .exe ساخته می شه. البته
همین فایل هم به JRE نیاز داره.
در ضمن JRE مخفف عبارت Java RunTime Environment هست که در اصل FRameWork جاوا
رو برای کاربر نصب می کنه. موتور مجازی جاوا JVM هم به همراه همین نصب می شه .
Aftabgardan-cc
شنبه 15 مهر 1385, 10:37 صبح
متشکرم، میرم کافینت که دانلودش کنم...
دستتون درد نکنه :تشویق:
persianshadow
شنبه 15 مهر 1385, 12:39 عصر
در ضمن یه برنامه هم به نام Install4J وجود داره که یک اینستالر برای جاوا هست. حتما تویه وب
جستجو کن و ازش استفاده کن.
zehs_sha
شنبه 15 مهر 1385, 19:23 عصر
پسر خوب
jre و jdk توی دایرکتوری جی بیلدر هست با نام jdk می تونی همین را ببری روی کامپیوتر دیگه و برنامه را اجرا کنید
Aftabgardan-cc
یک شنبه 16 مهر 1385, 00:03 صبح
بازم ممنون، اون رو هم چک میکنم...
اما یه چیزی!
من یه جورایی نا امید شدم!
هدف اصلیم از پرسیدن اینکه روی کامپیوتر دیگه اجرا بشه یا نه، این بود که:
من میخوام یه دیوان درست کنم، با امکان Search , Note و ... (دیوانی از شعرهای شاعر همشهریمون: سلمان ساوجی)
این دیوان قراره برای دانلود همشهریها گذاشته بشه!
اما انگار باید یه متخصص هم کنارش بذاریم که بتونه اجراش کنه! :(
اصلا یه سئوال:
به نظرتون زبان "جاوا" برای این نوع کارها مناسبه؟
به نظرم مییاد اونقدر زبانش کلاس بالاست که به قول استادمون جاهایی مثل «عابر بانکها» به درد میخوره!
من از برنامهنویس نرمافزار «دُرج» (امیدوارم دیده باشید، مجموعه دیوانهای شعرا با امکانات بسیار) در نمایشگاه سئوال کردم که با چه زبانی و با چه نرمافزاری کار کردید، گفت با C++ Builder به نظرتون میشه با جاوا به راحتی این نرمافزار، این کارها رو انجام داد؟
لطفا راهنمایی کنید، ممنون
pooyanm
یک شنبه 16 مهر 1385, 03:29 صبح
اما انگار باید یه متخصص هم کنارش بذاریم که بتونه اجراش کنه! :(
اگر خودتون به اندازه کافی تخصص داشته باشید می تونید شرایطی مساعدتر از برنامه های Dot NET برای محصول نرم افزاری جاوا هم برای خود و هم برای یک کاربر عادی فراهم کنید چون:
1. مسیر JDK و JRE نصب شده را می تونید بر خلاف دات نت از روی کامپیوتر خودتون کپی کنید و ضمیمه بسته نرم افزاری جاوا کنید در اینصورت در هر کامپیوتر دیگه می تونید از ماشین مجازی جاوا بدون نصب اون استفاده کنید فقط باید دقت کنید که مسیر java.exe را در آغازگر (Launcher) خودتون به درستی پیدا کنید. حالا اگر با نصب Dot Net Framework 2.0 مقایسه کنید برای نصب اون در هر ویندوز یک سرویس پک خاص همون ویندوز (NT, 9x 2k,XP) و IE6 نیاز دارید.
2. با رمزگذاری روی کلاسها و منابع بانک می تونید امنیت کد منبع و اطلاعات را افزایش دهید و البته با توجه به وضعیت جاوا در ایران برنامه نویسان کمتری به دستکاری و کرک برنامه شما می پردازند. (این یکی نظر شخصی بود)
اصلا یه سئوال:
به نظرتون زبان "جاوا" برای این نوع کارها مناسبه؟
به نظرم مییاد اونقدر زبانش کلاس بالاست که به قول استادمون جاهایی مثل «عابر بانکها» به درد میخوره!
تقریبا همه IDE های جاوا با خود جاوا نوشته می شن و مثل یک برنامه عادی ویندوز، لینوکس و... در دسترس قرار می گیرن.
در هر حال با نگاهی به کاربردهای برنامه های جاوا در دنیای واقعی با برنامه هایی نظیر JBuilder و Tomcat و... مواجه می شیم که شما به راحتی سایر برنامه های ویندوز اونا را نصب و استفاده می کنید. اگر دقت کنید تقریبا همه ابزارهای جاوا به همین روش یک بار نوشته می شن و فقط برای نصب و اجرای اونا برنامه های Launcher کوچکی برای محیط های ویندوز، لینوکس، سولاریس، مکینتاش و... اضافه می شن.
پس در نتیجه شما بعد از نوشتن برنامه یک تکه برنامه کوچک EXE می نویسید تا در محیط ویندوز با کلیک روی آن در همان مسیر java.exe را پیدا کنه و classpath را هم همونجا تنظیم کنه بعد از این مرحله همه کنترل به دست برنامه جاوای شما می افته.
البته دقت کنید که با اضافه شدن JRE به پک برنامه شما حجم اون از 15 تا 20 MB می شه که برای داوناود مناسب نیست ولی هنوز قابل ارائه بر روی سی دی هست.
چند تا برنامه نصب هم در همین بخش در تاپیکی با عنوان "یک نکته مبهم برای من" معرفی شدن ولی من توصیه می کنم خودتون یک Launcher کوچک برای اجرا و یک فایل WinRAR SFX Archive برای نصب ایجاد کنید.
persianshadow
یک شنبه 16 مهر 1385, 07:52 صبح
برای اینکه ببینی چه محصولات قوی با جاوا تولید شده سایت زیر که فروشگاهی از محصولات تولید
شده با جاوا هست رو ببین :
http://www.java.com
--------------------
در ضمن به این موضوع هم فکر کن که شما می تونی یک نسخه از محصول خودت برای موبایل هم
تولید کنی. که این کار به سادگی از عهده جاوا بر میاد.
Aftabgardan-cc
یک شنبه 16 مهر 1385, 12:10 عصر
سلام؛
ممنون از راهنماییهاتون،
تلاشم رو میکنم، اگه مشکلی بود، مزاحمتون میشن...
ممنون :)
majidhabibi
پنج شنبه 02 فروردین 1386, 21:47 عصر
سلام مهندس
منو که میشناسی ؟(هم دانشگاهی )
بابا اینها که کاری نداره اگه مشکلی داشتی ازم بپورس
اینجور کارا خیلی سخت نیست
من تجربشو دارم
اگه خواستی بگو تا کمکت کنم
majid7731@yahoo.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.