kaveh.norozi
جمعه 26 خرداد 1396, 08:00 صبح
سلام
من تو پروژه خودم که از MVC استفاده کردم برای صفحه مدیریت فایلها از Roxy File Manager استفاده کردم! همه چی اوکیه و پروژه کامل کار میکنه!
مشکل من اینجاست وقتی پروژه رو پابلیش میکنم و روی سرور قرار میدم پروژه کار میکنه ولی قسمت مدیریت فایل هیچ فایلی رو نشون نمیده!!!!! نمیدونم مشکل کجاست!!!
من تو تنظیمات main.ashx قسمت GetFilesRoot رو بصورت زیر ست کردم
ret = _context.Server.MapPath("/Uploads/Web");
این ست کردن وقتی میره رو هاست جواب نمیده! انواع اقسام مختلف ست کردنا رو هم امتحان کردم!!
با ~ بدون ~
با . . بدون . .
اولش / گذاشتم
از اولش/ رو پاک کردم
فقط ~ گذاشتم
هر حالتی که به ذهننم رسید امتحان کردم ولی اوکی نشد که نشد
این حالت اجرا روی سیستم خودمه که فایلهارو نشون میده
145502
ولی وقتی پابلیش میکنم نشون نمیده
145503
تو پروژم Elmah هم نصب دارم ولی اصلا رو لوکال پیام خطا نداره که Elmah به کمکم بیاد!!!!
اینم بگم که من پروژه رو بصورت اپلیکیشن و حالت Web Deploy پابلیش کردم و تو سرور خودم با اسم test فعلا قرار دادم! تو تصویر دوم مشخصه!!!!
یعنی برای اجرای این پروژه ام بصورت زیر باید تو آدرس بار بزنم
www.MySite.com/test
راهنمایی کنید چکار کنم که مشکلم برطرف بشه
من تو پروژه خودم که از MVC استفاده کردم برای صفحه مدیریت فایلها از Roxy File Manager استفاده کردم! همه چی اوکیه و پروژه کامل کار میکنه!
مشکل من اینجاست وقتی پروژه رو پابلیش میکنم و روی سرور قرار میدم پروژه کار میکنه ولی قسمت مدیریت فایل هیچ فایلی رو نشون نمیده!!!!! نمیدونم مشکل کجاست!!!
من تو تنظیمات main.ashx قسمت GetFilesRoot رو بصورت زیر ست کردم
ret = _context.Server.MapPath("/Uploads/Web");
این ست کردن وقتی میره رو هاست جواب نمیده! انواع اقسام مختلف ست کردنا رو هم امتحان کردم!!
با ~ بدون ~
با . . بدون . .
اولش / گذاشتم
از اولش/ رو پاک کردم
فقط ~ گذاشتم
هر حالتی که به ذهننم رسید امتحان کردم ولی اوکی نشد که نشد
این حالت اجرا روی سیستم خودمه که فایلهارو نشون میده
145502
ولی وقتی پابلیش میکنم نشون نمیده
145503
تو پروژم Elmah هم نصب دارم ولی اصلا رو لوکال پیام خطا نداره که Elmah به کمکم بیاد!!!!
اینم بگم که من پروژه رو بصورت اپلیکیشن و حالت Web Deploy پابلیش کردم و تو سرور خودم با اسم test فعلا قرار دادم! تو تصویر دوم مشخصه!!!!
یعنی برای اجرای این پروژه ام بصورت زیر باید تو آدرس بار بزنم
www.MySite.com/test
راهنمایی کنید چکار کنم که مشکلم برطرف بشه