View Full Version : back end /admin برای لاراول. پیشنهاد شما؟
postpost
جمعه 16 تیر 1396, 10:09 صبح
برای بک اند پروژه های لاراول چه پکیجی رو پیشنهاد میکنید؟ آیا خودتون اسکریپت رو مینویسید یا آماده رو استفاده میکنید؟ من کمی با voyager آشنایی دارم فقط ساپورت پیدا کردن براش سخته و داکیومنتش خیلی ناقص است. مثلا نتونستم بفهمم که چجوری یک پروژه موجود را بهش انتقال بدم.
plague
جمعه 16 تیر 1396, 17:54 عصر
اگه کارت برنامه نویسی نیست و میخای آماتور کار کنی پکیج استفاده کن وگرنه خودت بنویس
hamedarian2009
شنبه 17 تیر 1396, 08:20 صبح
سلام به نطر من که بهتره یک قالب ادمین Html که راستچین هم باشه بگیرید و استفاده کنید نیاز به پکیج نیست
postpost
یک شنبه 18 تیر 1396, 09:42 صبح
اگه کارت برنامه نویسی نیست و میخای آماتور کار کنی پکیج استفاده کن وگرنه خودت بنویس
البته آماتورم ولی استفاده از پکیج در مورد لاراول سختر از اینکه خود آدم بنویسه. مثلا در مورد وردپرس به مراتب راحتتره که از ادمین خودش استفاده بشه و احتیاج به یادگیری نداره و همچنین اگر هیچ بلد نباشی هم میشه باهاش کار کرد اما در مورد پکیج ادمین لاراول خودش کلی یاد گرفتن مخصوص اون پکیج رو میخواد. به همین خاطر میخوام بدونم که کسی تا حالا با هیج کدومشون تجربه داره.
parswebdesign
جمعه 23 تیر 1396, 11:19 صبح
البته آماتورم ولی استفاده از پکیج در مورد لاراول سختر از اینکه خود آدم بنویسه. مثلا در مورد وردپرس به مراتب راحتتره که از ادمین خودش استفاده بشه و احتیاج به یادگیری نداره و همچنین اگر هیچ بلد نباشی هم میشه باهاش کار کرد اما در مورد پکیج ادمین لاراول خودش کلی یاد گرفتن مخصوص اون پکیج رو میخواد. به همین خاطر میخوام بدونم که کسی تا حالا با هیج کدومشون تجربه داره.
معمولا برنامه نویس های حرفه ای سمت پکیج نمیرند همینطور که خودت گفتی به جای وقت گذاشتن روی یه پکیچ که بعدا ویرایش و توسعه اش خیلی زمان بر میشه برنامه نویس ها ترجیح میدن خودشون این قسمت رو مطابق با نیزهاشون بنویسند.
بهتره یه قالب راست چین پیدا کنید و خودتون این کارو بکنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.