ورود

View Full Version : خواندن و جداکردن مقدار فیلدها

resident
شنبه 24 تیر 1396, 16:22 عصر
سلام.
من یه جدول دارم. میخوام value فیلدهای Item_ServiceID که مقدار Item_ShowInPrint اونها true هست رو بگیرم و با کاما از هم جدا کنم.
چطور باید این کار رو انجام بدم؟

سطرهای جدولم اینه

<tr>

<input type="hidden" value="0" name="Items.Index" id="Items_Index">
<input type="hidden" value="1128" name="Items[0].Item_InvoiceID" id="Items_0__Item_InvoiceID" data-val-required="*" data-val="true">
<input type="hidden" value="12" name="Items[0].Item_ServiceID" id="Items_0__Item_ServiceID" data-val-required="*" data-val="true">
<input type="hidden" value="True" name="Items[0].Item_ShowInPrint" id="Items_0__Item_ShowInPrint" data-val-required="*" data-val="true">

</tr>

<tr>

<input type="hidden" value="1" name="Items.Index" id="Items_Index">
<input type="hidden" value="1128" name="Items[1].Item_InvoiceID" id="Items_1__Item_InvoiceID" data-val-required="*" data-val="true">
<input type="hidden" value="12" name="Items[1].Item_ServiceID" id="Items_1__Item_ServiceID" data-val-required="*" data-val="true">
<input type="hidden" value="True" name="Items[1].Item_ShowInPrint" id="Items_1__Item_ShowInPrint" data-val-required="*" data-val="true">

</tr>

resident
یک شنبه 25 تیر 1396, 09:22 صبح
اساتید عزیز لطفا کمک کنید

plague
یک شنبه 25 تیر 1396, 16:44 عصر
سوالت رو درست بپرس
فیلد Item_ServiceIDیعنی چی آخه ؟ آیدیه ؟کلاسه ؟ نامه ؟ اصلا همچین فیلدی نه آیدی نه کلاس نه نام نداریم تو صفحه
دیگه ما که نباید حدس بزنیم منظور شما رو
حالا بگزریم که ااین کدی که نوشتی کلا اشتباهه مقدار id باید یکتا باشه شما کلی آیدی تکراری داری تو صفحه اگه میخای تکراری بدی کلاس استفاده باید بکنی

resident
دوشنبه 26 تیر 1396, 11:08 صبح
حالا بگزریم که ااین کدی که نوشتی کلا اشتباهه مقدار id باید یکتا باشه شما کلی آیدی تکراری داری تو صفحه اگه میخای تکراری بدی کلاس استفاده باید بکنی

plague (http://barnamenevis.org/member.php?123420-plague) جان، کجای آیدی هام تکراریه؟!
این آیدی هامه:
Items_0__Item_ServiceID
Items_1__Item_ServiceID
.
.
.

plague
دوشنبه 26 تیر 1396, 17:11 عصر
عذر میخام درست میگید من

Items_0__Item_ServiceID

و

Items_0__Item_InvoiceID

رو دقت نکردم فکر کردم یه چیز نوشته ولی قسمت اول حرفم هنوز پابرجاست کدوم فیلد رو میگید شما ؟ آیا منظورت اینه که فیلد هایی که بخشی از آۀیدیشون به Item_ServiceID ختم میشه ؟

resident
دوشنبه 26 تیر 1396, 21:56 عصر
عذر میخام درست میگید من

Items_0__Item_ServiceID

و

Items_0__Item_InvoiceID

رو دقت نکردم فکر کردم یه چیز نوشته ولی قسمت اول حرفم هنوز پابرجاست کدوم فیلد رو میگید شما ؟ آیا منظورت اینه که فیلد هایی که بخشی از آۀیدیشون به Item_ServiceID ختم میشه ؟

خواهش می کنم. مشکلی نیست

من میخوام ردیف به ردیف جدول رو بخونیم. اگر مقدار فیلدی که به Item_ShowInPrint ختم میشه، true بود، مقدار فیلدی از همون ردیف که به Item_ServiceID ختم میشه رو در یه متغیر بریزه و با کاما از هم جدا کنه.

یه جور دیگه بگم. فرض کنید جدولی داریم شامل 5 ستون. میخوام مقادیر ستون پنجم از ردیف هایی که مقدار ستون دومشون true هست رو بخونم و با کاما از هم جدا کنم.

resident
سه شنبه 27 تیر 1396, 15:16 عصر
حل شد. ممنون