View Full Version : چگونه می توان در یک شبکه یک فرم در کامپیوتر دیگر نشان داد
eshaghrahimy
یک شنبه 16 مهر 1385, 07:04 صبح
یک برنامه دارم که میخوام وقتی که اجرا شد با زدن یک کلید مثلا یک فرم در یک کامپیوتر دیگر که داخل شبکه است اجرا شود (با کامپوننت indy)
dkhatibi
یک شنبه 16 مهر 1385, 18:38 عصر
لازم است برنامه ای کلاینت روی کامپیوتر مقصد برای چک کردن این عمل نصب کنی!
کار خیلی ساده ایست ! از مثالهای چت که در دموی دلفی موجود است می تونی استفاده کنی!
eshaghrahimy
دوشنبه 17 مهر 1385, 07:10 صبح
گشتم نبود میشه بگید وقتی برنامه کلاینت را روی کامپیوتر مقصد اجرا کردیم بعد چیکار کنیم
dkhatibi
دوشنبه 17 مهر 1385, 20:28 عصر
این یک برنامه ی چت با کلاینت و سرور است اونو ببین
eshaghrahimy
پنج شنبه 20 مهر 1385, 09:35 صبح
لطفا یک نگاه به برنامه زیر بیندازید میخواهم وقتی که هر کلاینت به سرور وصل میشه اسم کامپیوتر اون کلاینت داخل list box که داخل فرم کلاینت است اضافه بشه واگر دوبار کلیک روی هر اسم شد یک فرم روی دو کامپیوتر باز شود و بتوان به صورت خصوصی چت کرد . لطفا هر کس میتونه کمک کنه و دوباره برنامه رو داخل همین تاپیک بزاره
Touska
پنج شنبه 20 مهر 1385, 10:38 صبح
به لینک زیر یک نگاهی بیندازید :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=52437&highlight=Chat
موفق باشید :)
eshaghrahimy
پنج شنبه 20 مهر 1385, 11:48 صبح
با غرض معذرت از این برنامه من چیزی متوجه نشدم
Touska
پنج شنبه 20 مهر 1385, 12:06 عصر
به این لینک یک نگاهی بیندازید :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=39215&highlight=%E3%D3%E4%CC%D1
eshaghrahimy
جمعه 21 مهر 1385, 17:00 عصر
لطفا اگه میشه برنامه را یک نگاه بیندازید .میخام هر کلاینت که به سرور وصل میشه تمامی کلاینت ها متوجه شوند و داخل list box نام ان کلاینت نمایش داده شود.من هر کاری کردم نشد اگه این کارو بکنید یک دنیا ممنون میشم.
eshaghrahimy
شنبه 22 مهر 1385, 09:10 صبح
لطفا هر کی میتونه کمک کنه من نیاز فوری به این برنامه دارم
eshaghrahimy
سه شنبه 25 مهر 1385, 14:27 عصر
کسی نبود بتونه مشکل این برنامه را حل کنه
Touska
سه شنبه 25 مهر 1385, 14:57 عصر
کسی نبود بتونه مشکل این برنامه را حل کنه
عزیزم من اون مثالی رو که براتون فرستادم. کامل بود شما فقط کافیه که لیست کابران Online رو در
سرور به سمت Client ارسال کنید و سپس در کلاینت ها نمایش بدهید.
با استفاده از یک TStringList که در Stream ذخیره کنیدو سپس SendStream کنید.
Spate
جمعه 12 آبان 1385, 22:50 عصر
میتونی از یک تایمر استفاده کنی که به مجرد فعال شدن یک کلاینت توی سرور به لیست اضافه بشه
vcldeveloper
شنبه 13 آبان 1385, 09:08 صبح
لطفا اگه میشه برنامه را یک نگاه بیندازید .میخام هر کلاینت که به سرور وصل میشه تمامی کلاینت ها متوجه شوند و داخل list box نام ان کلاینت نمایش داده شود.من هر کاری کردم نشد اگه این کارو بکنید یک دنیا ممنون میشم.
1- می تونی از کلاینت ها در فواصل زمانی معین پیغامی به سرور بفرستی تا چک کنه آیا لیست کلاینت ها تغییر کرده یا نه. اگر تغییر کرده بود، تغییرات را برای کلاینت ارسال کنه.
2- می تونی در برنامه های کلاینت هم از یک کامپوننت سرور استفاده کنی تا برنامه سرور بتونه در زمان تغییر لیست کلاینت ها، پیغامی به کامپوننت سرور موجود در کلاینت ها بفرسته
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.