PDA

View Full Version : درخواست راهنمایی جهت شروع یک ایده برنامه نویسی

behnam84m
دوشنبه 02 مرداد 1396, 18:05 عصر
سلام
من یک ایده جدید دارم که قصد دارم خودم شروع و استارت کار را بزنم ، برنامه کاری و فاز بندی پزوژه را روی کاغذ ترسیم کردم ،،، رشته تحصیلیم هم نرم افزار و مهندسی it دارم و اطلاعات پایه در مورد برنامه نویسی دارم ولی دوست دارم اول کار خودم شروع کنم حتی اگر زمان زیادی ببرد.
پروژه و ایده من مثل سایت های دیوار ، شیپور یا دی جی کالا و ... می باشد که مستقیما علاوه بر وب سایت آندروید و ios هم دارد.
جهت آندروید برنامه نویسی جاوا را خودم دارم آموزش می بینم.
مشکلم برای وب سایت است و نمیدونم برای اینگونه پروژه ها که برنامه آندروید دارند برای صفحه وب php باشد بهتر است یا asp.net.
لطفا راهنماییم کنید چون دوست ندارم مثلا asp.net آموزش دیدم و پروژه شروع کردم و تازه بفهمم که php بیشتر به درد این کار می خورد.
چون زمان برایم مهم است. /// منتظر راهنمای شما عزیزان هستم. / سپاس

moslem.hady
سه شنبه 03 مرداد 1396, 08:17 صبح
ربطی به زبان نداره. چون شما باید سمت سرور یه سری API بنویسید که به برنامه اندروید خروجی json بدن(یکی از راه ها) . که هم ASP و هم PHP میتونند این کار رو بکنند.
من خودم ASP کارم و پیشنهادم هم ASP هست. ولی هیچ تعصبی نیست. معایب و مزایا توی خیلی سایت ها نوشته شده. مطالعه کنید.

behnam84m
چهارشنبه 04 مرداد 1396, 22:30 عصر
ربطی به زبان نداره. چون شما باید سمت سرور یه سری API بنویسید که به برنامه اندروید خروجی json بدن(یکی از راه ها) . که هم ASP و هم PHP میتونند این کار رو بکنند.
من خودم ASP کارم و پیشنهادم هم ASP هست. ولی هیچ تعصبی نیست. معایب و مزایا توی خیلی سایت ها نوشته شده. مطالعه کنید.

دوست عزیز سلام و سپاس از راهنمایی
ولی من منظورم جهت شروع کار است ,, یعنی من خودم میخوام آموزش ببینم و یاد بگیرم سمت سرور را توسط asp یا php طراحی کنم.
منظورم اینه که کدوم شروع به یادگیری کنم که زودتر به هدفم برسم؟؟ کدوم زودتر و راحتتر میتونم کار را انجام بدم ؟؟؟

moslem.hady
چهارشنبه 04 مرداد 1396, 22:43 عصر
شما که عجله داری و زمان برات مهمه، توی این 2 روز چیکار کردی؟؟!!
یه کدوم رو انتخاب کن و شروع کن!
نظر بنده asp هست.