View Full Version : تایین سطح دسترسی به جای نسخه های مختلف از نرم افزار
Mostafa_
شنبه 07 مرداد 1396, 07:20 صبح
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم
فرق بین اینکه یه نرم افزار نسخه سرور و کلاینت داشته باشه
با اینکه سطح دسترسی های هر کاربر فرق داشته باشه چیه
یعنی به جای اینکه کاربر معمولی یه نسخه نصب کنه و ادمین یه نسخه دگ از نرم افزار
جفتشون یه نسخه نصب کنن اما سطح دسترسی هاشون فرق کنه و هر کدوم یه صفحه های خاصی رو ببینن
ممنون میشم راهنمایی کنین
Nevercom
شنبه 07 مرداد 1396, 11:15 صبح
نسخه سرور و کلاینت که ارتباطی به سطح دسترسی به شکلی که منظور شما هست نداره.
در اینکه تعیین سطح دسترسی برای کاربران ایدهی خوبی هست و بعضی وقتا لازم که شکی نیست، اما سوال شما در این خصوص چی هست ؟
یعنی سوال این هست که چطور سطح دسترسی رو در سمت سرور لحاظ کنید ؟
یا اینکه با اطلاع داشتن از دسترسی کاربر، چطور سمت کلاینت بعضی چیزها رو نشونش بدید یا نه ؟
Mostafa_
یک شنبه 08 مرداد 1396, 08:19 صبح
نسخه سرور و کلاینت که ارتباطی به سطح دسترسی به شکلی که منظور شما هست نداره.
در اینکه تعیین سطح دسترسی برای کاربران ایدهی خوبی هست و بعضی وقتا لازم که شکی نیست، اما سوال شما در این خصوص چی هست ؟
یعنی سوال این هست که چطور سطح دسترسی رو در سمت سرور لحاظ کنید ؟
یا اینکه با اطلاع داشتن از دسترسی کاربر، چطور سمت کلاینت بعضی چیزها رو نشونش بدید یا نه ؟
ممنون بابت جوابت
ببین مثلا اسنپ رو در نظر بگیر
من راننده تاکسی هستم ، باید نسخه مربوط به خودم رو نصب کنم و استفاده کنم
و کسی که کاربر هست باید نسخه مربوط به خودش رو نصب و استفاده کنه
حالا مدیریت هم یه نسخه مربوط به خودش داره
تااینجا شد 3تا نسخه
حالا نرم افزار من قراره 4 نوع کاربر داشته باشه
1.مدیریت
2.کاربر عادی
3.مدرس
4.در اینده هم یه نسخه برای ناشرها ،
حالا هرکدوم اینا یه سری اکتیویتی داره که در نهایت همش به یه دیتابیس وصل میشه
من میتونم 4تا نسخه جدا درست کنم برای این منظور که نیازی هم به تایین سطح دسترسی نداره ،، مثلا نسخه کاربر عادی وقتی قسمت مدرس براش تعریف نشده نیازی به تایین سطح دسترسی هم نداره
میتونم یه نسخه درست کنم و سطح دسترسی بهش بدم ، که مثلا کاربر عادی وقتی لاگین کرد ، صفحه های خودش رو ببینه ، و به قسمت مدرس دسترسی نداشته باشه
یا ناشر همینطور به قسمت مدرس دسترسی نداره ، و...
حالا سوالم اینه ،،، من برای این اپلیکیشن 4تا نسخه جدا درست کنم بهتره یا یه نسخه کلی که سطح دسترسی داشته باشه
خودم نظرم روی تایین سطح دسترسی هست
ممنون
Nevercom
دوشنبه 09 مرداد 1396, 15:23 عصر
مزیت استفاده از یک نسخه این هست که آپدیت ها خیلی راحت تر هست و لازم نیست ۴ تا Code Base رو مدیریت کنید.
از طرف دیگه تعیین سطح دسترسی و استفاده از یک نسخه هم دردسر های خودش رو داره.
در واقع باید دید سیستم به شکل طراحی شده. آیا یک مدرس تمام امکانات کاربر عادی رو داره و علاوه بر اونها امکانات مدرس رو هم در اختیار داره، یا نه، کاربر عادی و مدرس دو دنیای کاملاً متفاوت دارن ؟
بعضی وقتا راحت تر و سریع تر هست که اینها رو از هم جدا کنید، و بعضی وقتا به دلیل اشتراکات زیاد همه ی این گروه از کاربرها، منطقی تر هست که از یک کد بیس استفاده بشه و با دسترسی ها مدیریت رو انجام بدید.
Mostafa_
سه شنبه 10 مرداد 1396, 07:17 صبح
مزیت استفاده از یک نسخه این هست که آپدیت ها خیلی راحت تر هست و لازم نیست ۴ تا Code Base رو مدیریت کنید.
از طرف دیگه تعیین سطح دسترسی و استفاده از یک نسخه هم دردسر های خودش رو داره.
در واقع باید دید سیستم به شکل طراحی شده. آیا یک مدرس تمام امکانات کاربر عادی رو داره و علاوه بر اونها امکانات مدرس رو هم در اختیار داره، یا نه، کاربر عادی و مدرس دو دنیای کاملاً متفاوت دارن ؟
بعضی وقتا راحت تر و سریع تر هست که اینها رو از هم جدا کنید، و بعضی وقتا به دلیل اشتراکات زیاد همه ی این گروه از کاربرها، منطقی تر هست که از یک کد بیس استفاده بشه و با دسترسی ها مدیریت رو انجام بدید.
بسیار عالی
ممنون از راهنماییتون ،،،
درواقع مدرس یه اطلاعات کاربری دسترسی داره ، و کامنت هایی که برای اون جلسه اموزش بهش میدن،،،این دوتا خاص مدرس هست
حالا میتونه به فروشگاه هم سر بزنه و محصولات رو با قیمت کمتر تهیه کنه ، واسه محصولات کامنت بزاره و...
کاربر عادی فقط قسمت کامنت رو نداره ،،
با نکته هایی که شما گفتین فک کنم اپلیکیشن تک نسخه ای باشه بهتره
h3lper
سه شنبه 10 مرداد 1396, 14:59 عصر
مزایای اپلیکیشن تک نسخه ای :
-برورزرسانی آسان( بجای اینکه 4 نرم افزارو آپدیت کنی و 4 تا خروجی بگیری ، یک نرم افزارو آپدیت میکنی و یک خروجی میگیری که زمان خیلی کمتری میگیره)
-مثلا اگه مدرسی مدیر هم باشه ، مجبور نیست بجای نصب یک برنامه از 2 برنامه مختلف استفاده کنه!
-تغییرات کلی آسونتر انجام میشه مثلا برای تغییر پوسته برنامه ، تغییراتو داخل یک برنامه اعمال میکنید.
-تسلط بیشتر در برنامه، کاهش احتمال بروز خطا، عیب یابی آسانتر، پشتیبانی بهتر، صرف زمان کمتر.
-در نرم افزاری که سطح دسترسی مختلف داره درصورت پیاده سازی حرفه ای ، افزودن دسترسی های جدید خیلی سریعتر و راحت تر قابل انجام میشه.
Mostafa_
چهارشنبه 11 مرداد 1396, 07:30 صبح
مزایای اپلیکیشن تک نسخه ای :
-برورزرسانی آسان( بجای اینکه 4 نرم افزارو آپدیت کنی و 4 تا خروجی بگیری ، یک نرم افزارو آپدیت میکنی و یک خروجی میگیری که زمان خیلی کمتری میگیره)
-مثلا اگه مدرسی مدیر هم باشه ، مجبور نیست بجای نصب یک برنامه از 2 برنامه مختلف استفاده کنه!
-تغییرات کلی آسونتر انجام میشه مثلا برای تغییر پوسته برنامه ، تغییراتو داخل یک برنامه اعمال میکنید.
-تسلط بیشتر در برنامه، کاهش احتمال بروز خطا، عیب یابی آسانتر، پشتیبانی بهتر، صرف زمان کمتر.
-در نرم افزاری که سطح دسترسی مختلف داره درصورت پیاده سازی حرفه ای ، افزودن دسترسی های جدید خیلی سریعتر و راحت تر قابل انجام میشه.
بسیار عالی
پس تایین سطح دسترسی کار اشتباهی نیست
ممنونم :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.