ورود

View Full Version : شروع جاوا

esfahan2000
دوشنبه 09 مرداد 1396, 13:30 عصر
سلام به همه دوستان و اساتید.
راستش شاید تعداد خیلی زیادی تا الان در مورد منبع برای شروع برنامه نویسی جاوا گذاشته باشن یا درخواست کرده باشن ولی بیشتر اونها قبلا یه زبان برنامه نویسی را کار کردن.
ولی من الان دنبال یه دوره فیلم یا کتاب هستم که خیلی ساده از پایه برنامه نویسی جاوا را درس بده.در ضمن هدف من اندرویید نیست و میخام کامل یه زبان برنامه نویسی را یادبگیرم و شاید در آینده بخام از جاوا برای اینترنت اشیا استفاده کنم.
اوایل با کتاب دایتل شروع کردم ولی دایتل یک کم برای شروع سخت هستش.
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.

vahid-p
دوشنبه 09 مرداد 1396, 21:52 عصر
بهتره از وبسایت های فارسی زبان شروع کنید. با جستجو "آموزش زبان جاوا" معمولا آموزش ها پایه ای هستند و با توضیحات کامل آموزش دادند. در وبسایت های فارسی زبان کمتر مباحث پیچیده این زبان مطرح شدند و برای شروع مفیدن.

esfahan2000
چهارشنبه 11 مرداد 1396, 16:48 عصر
بهتره از وبسایت های فارسی زبان شروع کنید. با جستجو "آموزش زبان جاوا" معمولا آموزش ها پایه ای هستند و با توضیحات کامل آموزش دادند. در وبسایت های فارسی زبان کمتر مباحث پیچیده این زبان مطرح شدند و برای شروع مفیدن.

امکانش لینک از سایتی که میدونین بهتره بدین؟
یه آموزشی که هدفمند باشه نه اینکه فقط خوب شروع کرده باشه.
در صورت امکان فیلم آموزشی باشه.

vahid-p
چهارشنبه 11 مرداد 1396, 19:41 عصر
نه نمیدونم کدوم بهتره. همشون خوبن، بخونید، بعدا با هم مقایسه کنید. من نمیتونم مقایسه کنم چون بر اساس این آموزش ها یاد نگرفتم.
در هر صورت برنامه نویسی زمینه ای هست که خیلی چیزها باید از منابع اینترنتی بخونید و به سادگی به چیزی دست پیدا نمیکنید.

موفق باشید

nima1382na
پنج شنبه 12 مرداد 1396, 02:22 صبح
به نظرم من بهترین سایت ها برای برنامه نویسی که هم برای تمام زبان های برنامه نویسی آموزش دارن و هم خیلی وااضح و دقیق توضیح میدن ، سایت های :
1 : esfandune.ir
2 : kelidestan.com
که البته نظر من بیشتر روی گزینه 2 هست .
موفق و موید باشید :لبخندساده: