ورود

View Full Version : مشکل در پابلیش MVC

مهدی نودهی
سه شنبه 17 مرداد 1396, 08:52 صبح
سلام
یک پروژه MVC با .net framework 4.52 دارم که میخوام روی ویندوز 10 با iis 10 پابلیش کنم
به این خطا میخورم
--------------------------------------------------------------شرح خطا--------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HTTP Error 403.14 - Forbidden
The Web server is configured to not list the contents of this directory.
Most likely causes:
A default document is not configured for the requested URL, and directory browsing is not enabled on the server.
Things you can try:
If you do not want to enable directory browsing, ensure that a default document is configured and that the file exists.
Enable directory browsing using IIS Manager.
Open IIS Manager.
In the Features view, double-click Directory Browsing.
On the Directory Browsing page, in the Actions pane, click Enable.
Verify that the configuration/system.webServer/directoryBrowse@enabled attribute is set to true in the site or application configuration file.
Detailed Error Information:
Module
DirectoryListingModule
Notification
ExecuteRequestHandler
Handler
StaticFile
Error Code
0x00000000

Logon Method
Anonymous
Logon User
Anonymous

More Information:
This error occurs when a document is not specified in the URL, no default document is specified for the Web site or application, and directory listing is not enabled for the Web site or application. This setting may be disabled on purpose to secure the contents of the server.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه کمک کنید ممنون میشم عزیزان
در ضمن فک کنم باید .net framwork 4.5.2 رو در application pools در iis 10 ست کنم .ممنون اگه اون رو هم توضیح بدید

مهدی نودهی
سه شنبه 17 مرداد 1396, 08:53 صبح
دوستان درباره یوزری که باید پابلیش بکنم و دسترسی اون هم یه توضیح بدید ممنون میشم

Moien Tajik
سه شنبه 17 مرداد 1396, 09:43 صبح
مشکل اول شما دلیل های مختلفی میتونه باشه مثل پیدا نکردن Default Page , Routing و ... که باید تست کنیدش : https://stackoverflow.com/a/33828436

در ضمن فک کنم باید .net framwork 4.5.2 رو در application pools در iis 10 ست کنم
برای NET 4.5.2. باید Application pool رو روی NET 4.0. قرار بدید : https://stackoverflow.com/a/28562166

دوستان درباره یوزری که باید پابلیش بکنم و دسترسی اون هم یه توضیح بدید ممنون میشم
منظورتون از یوزر پابلیشی چیه ؟ شما فقط باید محتوای سایت Publish شده رو داخل wwwroot در IIS قرار بدید ، فقط باید دسترسی های لازم رو داخل دیتابیس ، برای ایجاد دیتابیس توسط یوزر در SQL رو فراهم کنید .

fa_karoon
سه شنبه 17 مرداد 1396, 13:07 عصر
سلام دوستان
همانطور که در عنوان هست من در VS 2013 در MVC 4 و در حالی که با .net 4.0 کار می کردم پروژه ام رو ساختم و publish کردم. و فایل های پابلیش شده رو تو wwwroot قرار دادم.حالا مشکلات من:
1- تو MVC بعد از Publish پوشه ی Controller ام حتی در پوشه bin هم نیست.
2- گیج شدم سر این موضوع که پروژه ام به بانک وصل هست حالا بعد از Publish کردن برای local تکلیف بانک چی می شه؟ خودش از طریق connection string به sql روی سیستمم وصل می شه؟(موقع پابلیش file system رو انتخاب کردم)
3- وقتی آدرس سایت رو از localhost صدا می زنم خطای 500.19 می ده و می گه دسترسی نداره. من برای این موضوع بعد از فعال کردن iis این دو تا لینک زیر رو براش تست کردم اما باز هم نتیجه نداد
https://stackoverflow.com/questions/14934006/iis-iusrs-and-iusr-permissions-in-iis8
https://stackoverflow.com/questions/28562006/configuring-net-framework-4-5-2-in-iis-8-0/28562166#28562166

لطفا راهنمایی کنید
سپاس

fa_karoon
پنج شنبه 19 مرداد 1396, 22:53 عصر
دوستان خواهش می کنم اونهایی که تا حالا سایت پابلیش کردن و در IIS قرار دادن و اجراش رو دیدن کمک کنن

ali_md110
جمعه 20 مرداد 1396, 00:22 صبح
جواب سوال اول اینکه بعد از publish دیگه نیازی به فولدر Controller نیست و تمام اسمبلیها و فایلها و یا پروزه های رفرنس داده شده بعد از کامپایل توی فولدر bin قرار میگیرن
جواب دوم اینکه معمولا MVC با Code first هست و کانکشن استرینگ رو اگر در فایل کانفیگ صحیح داده باشید و migration رو هم پیاده سازی کرده باشید بانک رو از روی دیتا کانتکست و کلاسهای poco واستون میسازه

fa_karoon
شنبه 21 مرداد 1396, 21:00 عصر
پاسخ سوال اول رو گرفتم. برای سوال دوم پروژه من code First نیست و اول دیتابیس رو می سازم و به پروژه ام به صورت entity اضافه اش می کنم. آیا در این حالت خودش از روی connection string موجود در برنامه با DB ارتباط برقرار می کنه؟
و ام جواب سوال سوم که برام بسیار پر اهمیت هست. من از Turn windows Features on or off گزینه های مربوط به .net اینها رو هم فعال کردم اما هنوز نتونستم پروژه ای رو که با file system تو ویژوال استودیو پابلیش می کنم در iis ویندوز اجرا کنم
سپاس از همه دوستان

fa_karoon
شنبه 21 مرداد 1396, 21:01 عصر
پاسخ سوال اول رو گرفتم. برای سوال دوم پروژه من code First نیست و اول دیتابیس رو می سازم و به پروژه ام به صورت entity اضافه اش می کنم. آیا در این حالت خودش از روی connection string موجود در برنامه با DB ارتباط برقرار می کنه؟
و ام جواب سوال سوم که برام بسیار پر اهمیت هست. من از Turn windows Features on or off گزینه های مربوط به .net اینها رو هم فعال کردم اما هنوز نتونستم پروژه ای رو که با file system تو ویژوال استودیو پابلیش می کنم در iis ویندوز اجرا کنم
سپاس از همه دوستان