ورود

View Full Version : ساخت ابزارک با افزونه آمار

mahdi0000
یک شنبه 22 مرداد 1396, 04:23 صبح
سلام دوستان
یه سوال مهم داشتم
میخوام با استفاده از اطلاعات درون افزونه wp statistics یه ابزارک بسازم که 5 تا مطالب پر بازدید که توی هفته منتشر شده را با تصویر شاخص و تیترش نشون بده.
اینجور که تحقیق کردم با استفاده از تابع wp_statistics_pages(time,uri,id) میشه تعداد بازدید هر پست رو درآورد.ولی بلد نیستم این کد را کجا بنویسم و چجوری بنویسم توی حلقه.
اگه ممکنه یه راهنمایی مرحله به مرحله به من بکنید.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون

mahdi0000
سه شنبه 24 مرداد 1396, 06:50 صبح
کسی بلد نیست؟

anvar
پنج شنبه 02 شهریور 1396, 11:28 صبح
پیشنهاد می کنم از این گزینه صرفنظر کنی - این افزونه و کارهای بعدی که بر روی آن قراره انجام بدی فشار بسیار زیادی بر روی سرور MySQL میذارن و بصورت وحشتناک از منابع سرور استفاده می کنن بعد از مدتی کلا سیستم به سندرم سرعت پائین مبتلا میشه و مجبور میشی که حذفش کنی.

علاوه بر این - در این روش بازدیدها و آمار آنها جزوی از اطلاعات بومی یک پست نیستن و با فعال و غیر فعال کردن افزونه این اطلاعات شروع به ذخیره شدن می کنن و هر گونه بازدید که قبلا از این صفحات صورت گرفته رتبه و رقمی نخواهد داشت - منظورم این است که برای سایت هایی که قبلا شروع به کار کرده اند و برای پست های قدیمی چندان مفید نخواهد بود

در هر صورت اگر مایل به پیاده سازی اون بصورت بومی تر باشید - بهتره به جدول پست های وردپرس یه ستون جدید اضافه کنی و در زمان گرفتن لیست خودت 5 پستی رو سلکت کنی که مقدار این عدد یعنی یازدید از اونها بیشتر از سایر گزینه ها باشه