View Full Version : سوال: فرق ASP.NET CORE با نسخه های قبلی ASP.NET , ASP.NT MVC؟
odiseh
دوشنبه 30 مرداد 1396, 23:52 عصر
سلام
میشه لطفا کسی بگه که فرق این ASP.NET CORE با ASP.NET MVC , ASP.NET چی هست؟
من اول برم asp.net mvc یاد بگیرم یا برم سراغ asp.net core که جدید اومده؟
مرسی از راهنمایی تون
Moien Tajik
سه شنبه 31 مرداد 1396, 11:03 صبح
ASP.NET نسخه قدیمی یا همون Webform هستش که یه حالت گرافیکی مثل Windows Form برای طراحی سایت داشت و الان دیگه کمتر استفاده میشه .
ASP.NET MVC نسخه جدیدتری بود که بر پایه الگو MVC یا همون Model View Controller هست ، مثل WebForm دیگه محیط گرافیکی برای ایجاد سایت ندارید و همش با کد هستش و فقط برروی ویندوز قادر هستید اجراش کنید .
ASP.NET Core که جدیدترین نسخه هستش که با تازگی نسخه 2.0 اون اومده ، شباهت زیادی به نسخه قبلی یعنی ASP.NET MVC داره ، با این تفاوت که یک سری موارد رو خودش بطور درون ساخت داره مثل Dependency Injection و کمی تغییرات داشته مثل عوض شدن Razor و ...
تفاوت های اصلی بین ASP.NET Core و ASP.NET MVC 5 در Cross Platform و Open Source بودن Core هستش و همچنین Performance در Core بسیار بهتر شده ; میتونید تغییرات رو از اینجا ببینید : https://docs.microsoft.com/en-us/aspnet/core/choose-aspnet-framework
برای اینکه کدوم رو برای استفاده انتخاب کنید ، این مطلب میتونه کمکتون کنه : http://www.jeffreyfritz.com/2016/08/should-i-use-asp-net-core-or-mvc-5/
odiseh
سه شنبه 31 مرداد 1396, 19:41 عصر
ممنونم از شما بابت توضیحات خوبتون
جناب تاجیک من در پروفایلتون هر چی گشتم ارسال میام خصوصی رو پیدا نکردم... شما در نرم افزار اطلاعات خیلی خوبی داربد و بسیار بروز هستید.... چطور میتونم براتون پیغام بفرستم و راهنمایی بگیرم؟ به راهنمایی شما و یا فردی با سطح دانش شما در نرم افزارنیاز دارم....
سپاس
Moien Tajik
چهارشنبه 01 شهریور 1396, 00:24 صبح
ممنون ، لطف دارید شما نسبت به بنده❤️
داخل امضای من لینک کانالم قرار داده شده میتونید از اونجا ارتباط داشته باشید .
odiseh
جمعه 03 شهریور 1396, 10:32 صبح
ممنون.... براتون ایمیل فرستادم
mohammadmowlavi
دوشنبه 13 آذر 1396, 14:16 عصر
منم از لینک کانالتون استفاده کردم و اگر به مشکلی برخوردم مزتحمتون میشم:خجالت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.