ورود

View Full Version : آقا یه کد نوشتم خیلی کوتاه برای فراخوانی دو تابع باز و بسته کردن یه تگ ولی درست کار نمیکند؟

omidjadidolislam
پنج شنبه 09 شهریور 1396, 08:40 صبح
باسلام

1-آقا کدم را ضمیمه کردم چرا وقتی روی عکس کلیک میکنم تا یه پنل باز شه عمل نمیکنه و از طرفی وقتی روی دکمه exit کلیک میکنم خارج نمیشه؟

2- میخواهم بدونم این مقادیر داخل تکست باکس ها رو چگونه روی سرور بفرستم که ذخیره بشه اگه ممکنه با یه کدی مدد کنید؟
کد را فرستادم اگه ممکنه به صورت دو فایل اچ دی ام ل و سی اس اس جدا توضیح بفرمایید چون دیدم بعضی اوقات توی اچ تی امل همه چی کار میکنه ولی همینکه جدا بشه خیر؟؟؟؟؟؟؟

Ardeshir81
پنج شنبه 02 آذر 1396, 21:26 عصر
چون addEventListener رو روی المنتی گذاشتی که id=panel عه . که در واقع از اول وجود نداره . اگه روی id=omid بذاری پنل باز میشه
ولی مشکلی که وجود داره همونه که گفتی . دکمه ی exit کار نخاهد کرد .اونم اینه که دکمه ی exit داخل omid عه . پس کلک روی دکمه ی exit باعث میشه اول دکمه ی exit پنل رو ببنده . بعد دوباره Omid هم که روش کلیک شده پس دوباره پنل باز میشه . راه بهتر اینه که addEventListener رو روی img بذاری.

فایل css ت مشکلی نداره . ردیفه.

اون دو تا کد که مخصوص انترنت اکسپلورر نوشتی و مخصوص بقیه مرورگرا هم همچنین باعث یه اشکال توی کدت میشه . اونم اینه که مثلن من توی مرورگر فایرفاکس attachEvent ندارم و این باعث میشه کد یه ارور throw‌کنه و در نتیجه اون addEventListenre آخریه کار نکنه . اینم یه دلیل دیگه س که دکمه ی exit کار نخاهد کرد . این جا میشه یه چک ساده کرد که برای هر کدوم بنویسی if(x.attachEvent) و if(x.addEventListener) ، یعنی اگه وجود دارن اجرا بشن . این چک ساده همینجا کفایت میکنه ولی در کل باز غلطه . چون باید ک بشن که آیا تابع هم هستن یا نه . به همین دلیل بهتره از یه کتابخونه یا فریم ورک استفاده کنی.

برای فرستادن اطلاعات به سرور اونارو معمولن با فرمت JSON یا XML یا FOrmData میفرستن . معمولن اینجوریه که آبجکتای معمولی جاوااسکریپت میسازن که زمان ارسال خودشون تبدیل به نوعی که باید بشن میشن . اینم نیازمند چک های خاص و پیچیده س که بهتره از کتابخونه ها یا فریم ورک ها استفاده کنی.

برای شروع JQuery و Bootstrap عالیه. اینا همین پنل رو میسازن احتمالن حرفه ای تر و حتی خوشگل تر