ورود

View Full Version : چگونه کار دورکاری پیدا کنیم؟!

prans68
یک شنبه 12 شهریور 1396, 11:27 صبح
سلام و خسته نباشید.
علی هستم از تبریز متولد 68 - حدود سه سالی هست که به دلیل نبود کار در تبریز مهاجرت کردم در تهران برا یه شرکت بین اللملی برنامه نویسی میکنم.
بخاطر اینکه از یه شهر آرومی به یه شهر خیلی شلوغی اومدم اذیت میشم و از طرفی،کسی رو ندارم اینجا و کارم شده صب برو کد بزن شب بیا بخاب
میخام بدونم چگونه امکان پذیر هست که بتونم دوکاری پروژه بگیرم و برم تبریز انجام بدهم. اینم بگم من کلا ui کار نمیکنم و دوست ندارم کار ui انجام بدهم
و کارمم زبان هایی مثل جاوا - سی شارپ - و پایتون هست و بیشتر علاقمند به برنامه نویسی سیستمی یا core یک نرم افزار رو بنویسم یا تولید ابزارهای امنیتی ...مثل تروجان و ...
تا جایی هم که شناخت از خودم دارم کمو بیش کارمو بلد هستم.
مشکل من اینه که علاقمند نیستم یه پروژه رو صفر تا صد بنویسم چون تخصص کافی در ui و بعضی از قسمت های دیگر ندارم و بیشتر سایت هایی که پروژه ای کار میدن
میخان تمام کارو یکی براشون انجام بدهد. از طرفی هم من کار رو گرون تر از حد معمول میگیرم چون روش زیادانرژی میگذارم و با کیفیت باید کارمو انجام بدهم نمیدونم چرا
ولی کلا نمیتونم کار بدی تحویل کسی بدهم.به همین خاطر با قیمت بالا قرارداد میبندم و این ها مشکلی میشه برام تا نتونم کار بگیرم.
از تمامی عزیرانی که تجربه دارند لطفا بنده رو راهنمایی بفرماییند. ممنون